Anasayfa / MANŞET / DERBİ ÖNCESİ ADIDAS FOOTBALL İÇİN BULUŞTULAR

DERBİ ÖNCESİ ADIDAS FOOTBALL İÇİN BULUŞTULAR

Oğuzhan Özyakup - Batefimbi Fredius Gomis_mac öncesiadidas FOOTBALL; Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli ve Mesut Özil gibi dünyaca ünlü futbolcuların tercihi olan Predator’u, Zorlu PSM’de düzenlediği lansman ile tüm dünyayla aynı anda tanıttı. Predator 18+ 360 Control serisi, stadyumun yanı sıra halı saha ve sokak stili olarak üç farklı kategoride dokuz model olarak tasarlandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Adriano, Tolgay Arslan, Galatasaraylı futbolcular Batefimbi Fredius Gomis, Maicon, Fernando Reges, Başakşehirli Aurelian Chedjou ve Joseph Attamah’in yanı sıra Ertuğrul Sağlam, Rüştü Reçber, Mustafa Doğan, Ahmet Dursun ve Ibrahima Yattara ile birlikte Zeynep Sever, Sedef Avcı- Kıvanç Kasabalı,Zeynep Tosun, gibi cemiyet ve spor dünyasından isimlerin katıldığı gecede, İngiliz freestyle futbol yıldızlarından kafes futbolu şovu, adidas Predator defilesi, DJ Aksak ve Ceza Performansı, ışık şovlar eşliğinde futbol heyecanını eğlence ile buluşturdu.

Lansmanda görüşlerini dile getiren adidas Kıdemli Futbol Birim Müdürü Uğur Yıldız ise ikonik krampon Predator’un beğenilen unsurlarına bağlı kalınarak “Stadyumdan Sokağa” mottosuyla üretilen yeni Predator ile birlikte pazardaki en yenilikçi krampon seçeneklerini yarattıklarını açıkladı. Yıldız, adidas’ın lifestyle TANGO konseptinde üretilen halı saha ve sokak stili Predator ürünlerinin ise futbol modasını sahalardan sokaklara taşıyacağını” vurguladı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.