Anasayfa / MANŞET / FOREVER NEW’DE BÜYÜK FIRSAT

FOREVER NEW’DE BÜYÜK FIRSAT

ağva adasıAvustralyalı giyim markası Forever New’den iki kişilik hafta sonu tatili ve 1000 TL değerinde hediye çeki kampanyası. Çekilişe katılmak için tek yapılması gereken, 10 Ocak 2018 tarihine kadar www.forevernew.com.tr/cekilis sayfasındaki kısa formu doldurmak.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New’ın çekilişini kazanan kişi 10 – 11 Mart 2018’de, Ağva Göksu Nehri kıyısındaki Tranquilla River Lodge’da, sevdiği bir kişiyle birlikte bir gece iki gün, kahvaltı dahil konaklamanın sahibi olacak. Talihlinin yaşadığı şehre göre, gidiş – dönüş uçak biletleri ya da araçla transferi de Forever New tarafından karşılanacak.
Çekilişi kazanan kişiye ayrıca, 1 Haziran 2018 tarihine kadar Forever New’un tüm mağazalarında geçerli olan, 1000 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak. Talihli, bu çek ile şehirli kadınların şık ve sofistike imajını yansıtan Forever New koleksiyonundan dilediği parçaları seçebilecek.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.