Anasayfa / MANŞET / Dockers by Gerli City Flex Koleksiyonu’yla Şehir Hayatı Daha Esnek!

Dockers by Gerli City Flex Koleksiyonu’yla Şehir Hayatı Daha Esnek!

Şehirli erkeğin vazgeçilmezi Dockers by Gerli City Flex Koleksiyonu ile sonbaharda da rahatlığından ve tarzından ödün vermeyenlere şık kauçuk tabanı ve yumuşak mostrası ile ekstra esnek adımlar sunuyor. Casual tarzın ön planda olduğu koleksiyonda, birbirinden rahat modellerle dikkatleri adımlarınıza çekeceksiniz!

Gündelik yaşam içerisinde şık ve kaliteli bir yürüyüş deneyimi yaratan Dockers by Gerli, City Flex Koleksiyonu ile bu deneyimi daha üst noktaya taşıyor. Çoğunluğu kauçuk malzemesinden üretilen şık tabanı ve yumuşak mostrası şehir hayatı içerisinde daha esnek ve konforlu adımlara eşlik ediyor. 

Sportif ve casual parçalarla rahatlıkla bir araya getirebileceğiniz Dockers by Gerli City Flex Koleksiyonu’nda lacivert, kahverengi, gri, hâkî, bej, siyah ve beyaz tonlarının ağırlıkta olduğu modeller sonbahar esintisini de yansıtıyor. Bağcık ve renkli şerit detaylarıyla tasarlanan modeller erkeklerin adımlarında hem konforu hem de şıklığı üst düzeye taşıyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.