Anasayfa / MANŞET / Nine West’ten Yumuşacık Tüylü Terlik Koleksiyonu!

Nine West’ten Yumuşacık Tüylü Terlik Koleksiyonu!

Güçlü ve tarz sahibi kadınların stilinden ilham alarak tasarladığı koleksiyonlarla göz dolduran Nine West Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda tüylü yumuşacık terliklerle  adımlarınıza modern bir şıklık katıyor. Hem sezon trendine uyum sağlayan hem de sokak stilinin tamamlayıcısı olacak yeni modeller Nine West’te sizleri bekliyor.!

Attığı güçlü adımlarla kendinden söz ettiren kadınlardan aldığı ilhamla koleksiyonlarını oluşturan Nine West, Sonbahar/ Kış sezonunda yer alan yumuşacık terlikleri ile trend öncüsü adımlara eşlik ediyor. Sonbahar mevsiminin enerjisini yansıtan topuklu ve düz terlik modellerinde; siyah, bej ve pudra, siyah, mavi ve lila renkleri ön plana çıkıyor. Yumuşacık tüy detaylarıyla tasarlanan modeller, zincir ve topuk detayları göz kamaştırıyor.

Elbise, etek, jean, gömlek ve daha birçok kombinle uyum yakalayacak modeller hem sokakta hem de ev kombinlerinizde dikkatleri adımlara çekiyor! Nine West yeni sezon koleksiyonu, sokak modasındaki stil sahibi detayları Nine West zarefeti ve şıklığı birleştirecek tarz sahibi kadınları bekliyor!

Kalitesi ve şıklığıyla adından söz ettirecek olan, güçlü kombinlerin tamamlayıcısı tüm Nine West ürünlerini keşfetmek için; Nine West mağazalarını veya www.ninewest.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.