Anasayfa / MANŞET / DOKUNDUĞU HER ŞEY MODA OLUYOR

DOKUNDUĞU HER ŞEY MODA OLUYOR

Üzerinde taşıdığı her parçayı bir moda akımı haline getirerek kitlelere ilham veren dünyaca ünlü top model Gigi Hadid, bu kez Gigi Hadid for Vogue Eyewear, gözlük koleksiyonu ile karşımızda. Gigi Hadid bu koleksiyonla“Sadece güzel olma; Vogue ile ışığını yansıt” mesajını veriyor.

Vogue Eyewear, Gigi Hadid’in adını verdiği 4 modelden oluşan “Gigi Hadid for Vogue Eyewear” kapsül koleksiyonuyla dikkat çekiyor. 3 güneş gözlüğü ve 1 optik gözlükten oluşan dört modelin yer aldığı koleksiyonda, gözlüklerin alternatif renk seçenekleri bulunuyor. Gigi Hadid’in doğal ve sempatik tavırlarınınbu özel koleksiyonun çekimlerine de yansıdığı kampanya, kadınlara “içlerindeki ışığı”, “öz”lerini kendi stiliyleyansıtma mesajını veriyor.

Fotoğrafçı Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından gerçekleştirilen kampanya çekimlerinde gözlükler Gigi’nin herkes tarafından bilinmeyen hobi ve tutkularıyla birleştirildi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.