Anasayfa / MANŞET / DÜNYA MİRASI BURSA

DÜNYA MİRASI BURSA

İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü bu yıl mezuniyet projesi teması olarak Bursa’yı konu aldı. Bursa’dan esinlenerek hazırlanan koleksiyonun defilesi izleyenleri büyüledi.
“Dünya Mirası Bursa” koleksiyonunu oluşturan İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü defilesi ünlü koreograf Asil ÇAĞIL’ın koreografisi ve danslarıyla izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi ABMYO Moda Tasarımı Bölümü
Öğretim görevlileri Ayten GEDİK, Muhsine Gülgün TEKİN, Dilek AKDEMİR ve Erhan ŞANAL önderliğinde gerçekleştirilen proje aynı zamanda Sigarayla Savaş Derneği’nin yararına düzenlendi. Defilede Tuğçe Sarıkaya, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Yasemin Yeniay, Asya Öztürk, Marina Federenko, Rukiye Gül, Olga Fabi, Müge İskender, Özlem Karaoğlu, Metehan Sancaktar, Kaan Akıncı, Emre Aydın, Ömür Aşar, Emre Kanlı gibi modeller öğrenci mankenlerle birlikte podyuma çıktı.

İstanbul Aydın Üniversitesi ABMYO Moda Tasarımı BölümüM

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.