Anasayfa / MANŞET / ‘EFSANE’DEN DÜĞÜN FESTİVALİ

‘EFSANE’DEN DÜĞÜN FESTİVALİ

YILDIRIM MAYRUK DEFİLE27 – 28 Ocak tarihleri arasında Swissôtel, gerçekleşen “WEDDING BY THE BOSPHORUS” Düğün Festivali, evlilik hazırlığı yapan çiftler ve ailelerini ağırladı. Kusursuz bir düğün için ihtiyaç duyulan ve merak edilen her şey bu eğlenceli festivalde bir araya geldi. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, sektörün farklı ve konuşulan düğün organizasyonlarına imza atan markaların konsept sunumları, ilham veren fikirler, stil önerileri, trendler ve konserlerle dolu bir içerik sundu.

SEVİYE İKBAL TULGARFestivalin final defilesi ünlü modacı Yıldırım Mayruk’tu. Ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle hazırlanan defilede Günay Musayeva, Tuğçe Sarıkaya, Alona Kral, Erjena Avokadnos, Açelya Kartal, Müge İskender, Asya Öztürk, Seviye İkbal Tulgar, Yasemin Yeniay, Melike Yalnız, Türkan Geyik, Kübra Yıldız, Burcu Kavaklı, Oksana, podyumda yürüyen mankenler arasındaydı. Finalde modellerle birlikte objektiflere poz veren modanın duayeni Yıldırım Mayruk izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un deneyimli kadrosu, düğün hazırlık süreci üzerine bir konuşma gerçekleştirdi ve festival boyunca misafirlerinin düğünlerini planlamasına da destek oldu. “WEDDING BY THE BOSPHORUS” Düğün Festivali, atölyeler, defileler ve konuşmaların yanı sıra; ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdikleri ve canlı müzik performanslarını izledikleri harika bir hafta sonu yaşattı.

Ünlü modacıYıldırımMayruk, Haute Couture Koleksiyonu’nda öne çıkan mini gelinlikler ve kabarık etekler, beyazların hakim olduğu çok şık ve zarif elbiseler izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Aynı zamanda düğün festivalinde gerçekleşen tüm defileler, değerli koreograf Asil Çağıl imzası taşıyordu. 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin en değerli modelleriyle birbirinden farklı temalarda defileler düzenleyen başarılı isim; Mehmet Köymen, Özlem Süer ve Yıldırım Mayruk için hazırladığı birbirinden farklı ve muhteşem koreografilerle benzersiz bir tarzı olduğunu kanıtladı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.