Anasayfa / MANŞET / MACHKA İLE ILIK BİR YAZ ESİNTİSİ

MACHKA İLE ILIK BİR YAZ ESİNTİSİ

MACHKA_MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, sofistike silüetleri modern dünyanın renk kartelasıyla buluşturarak sizi yaz günlerine doğru masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Parıltılı, hareketli ve narin detaylarla zenginleşen koleksiyon, Machka kadınının zamansız ve sakin tavrına tazelik katıyor.

Romantik ve ince işçiliği referans alan MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, gündüzden geceye uzanan zamansız silüetler yaratırken şık bir görünüm vaat ediyor. Fırfırlar ve pililerle hareketlenen detaylar, zengin renk seçkisiyle buluşurken, dar kesimli hatlar feminen ve naif bir şıklık sunuyor.

Büyük geometrik ya da organik efektli desenli ipekli koton empirmeler göz alırken, şeffaf ten görünümü sağlayan kumaşlarsa illüzyon etkisi yaratarak lüks kavramını perçinliyor.

Kruvaze, denim ve koton gabardin ceketler sezonda yakası geniş ve belirgin cep detaylarıyla şekillenirken vücudu saran saten düşes pardösüler, modern tavırlı romantik elbiselerle kusursuzca eşleşiyor. Elbiselerle birlikte kullanılan, feminen hatları vurgulayan kemerler ise göz alıcı bir bütünlük sağlıyor.

Tafta yağmurluklar Ilık yaz yağmurlarına eşlik ederken, pullarla işlenen çiçek ve playa desen baskılı detaylar spor şık kavramını tamamlıyor.

İnce kıtır karbon kaplamalı koton bluzlar ile vual, poplin ve güpür kumaşların hakimiyetine teslim olan bluz ve tunikler gündüzden geceye şık atmosferlerin anahtar parçaları olurken, ince boncuk ve taşlarla süslü patchler Machka kadınına feminen bir ışıltı sunuyor.

Güneşi yansıtan sarılar, soft pudralar ve gökyüzüne gönderme yapan pastel maviler sade beyazlarla kombinlenerek sezonun büyüsü altına giriyor. Dumanlı tonların yanında asalet dolu zümrüt yeşili, nar çiçeği tonu ve şeker pembelerinin yanı sıra dikkat çeken fuşya ve fıstık yeşili tonları MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun renk paleti arasında yer alıyor. Zamansız siyahlar, ilham kaynağı lacivert kristallerle güçlenirken, gece mavisi ve haki yazın dramatik efektine bir doz gösteriş katıyor.

Baharın ilk günlerinden yazın son notalarına kadar sofistike şıklığın kapılarını aralayan MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu en rafine parçalarıyla, sizi detaylarla süslü karşı konulmaz bir gezintiye davet ediyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.