Anasayfa / GÜZELLİK / En Güçlü En Yeni Neutrogena Formülü: Retınol Boost

En Güçlü En Yeni Neutrogena Formülü: Retınol Boost

Amerika’nın bir numaralı cilt bakım markası Neutrogena, yeni Retinol Boost serisiyle cilt bariyerini saf retinol ile buluşturuyor, yaşlanma belirtilerinin önüne geçerek daha genç ve sağlıklı bir cilt vadediyor.

90 yılı aşkın deneyimi ve cilt sağlığı alanındaki araştırmaları ile dermatologların önerdiği lider cilt bakım markası Neutrogena, farklı ihtiyaçlara yönelik 650 farklı ürünüyle öne çıkıyor.

Markanın en yeni Retinol Boost serisi kırışıklıklar, elastikiyet, parlaklık, nem kaybı ve leke görünümüyle savaşırken bir haftada daha sağlıklı ve genç bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki dermatologların altın standardı olan ve kolajen üretimini bir haftada üç katına çıkaran saf retinol, mersin bitkisi yaprağı özü ve hiyalüronik asit ile ciltteki yaşlanma belirtilerini yalnızca bir haftada gözle görünür şekilde azaltarak daha genç ve sağlıklı görünüme kavuşturmayı hedefliyor. Hücrelerin yenilenmesini hızlandıran saf retinolün başrolde olduğu Retinol Boost serisi güçlü içerik ve benzersiz formülüyle cilt bariyerini güçlendiriyor. 

Amerikalı dermatologların önerdiği bir numaralı retinol markası Neutrogena, Retinol Boost serisi ile deneyenlerin %100’ünde (ürünü 1 hafta kullanan 39 tüketici ile yapılan araştırma doğrultusunda) dermatolojik olarak kanıtlanmış gözle görülür etki ortaya koyuyor. 

Retinol Boost Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi SPF15

Hafif yapısı ve hızlı emilen formülü ile cilt yüzeyine saf retinol takviyesi sağlayarak cildin daha sıkı ve ışıltılı görünmesine yardımcı oluyor. Kırışıklık ve koyu leke görünümünü ortadan kaldırırken içerdiği saf retinol ile ciltteki kolajen üretimini artırarak hücrelerin yenilenmesini hızlandırıyor.

Retinol Boost Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi SPF15

Özelikle ilk kez retinol kullanan kişilerin ve hassas ciltlerin kullanımına uygun gündüz kremi cildi yaşlanma belirtilerinden korur ve cilt dokusunu geliştirerek eşit bir cilt tonu sağlar. Uzun süreli kullanımda kırışıklık ve inci çizgi görünümünü minimuma indirmeye, koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Retinol Boost Yaşlanma Karşıtı Serum

Retinolü ciltle buluşturan serum, hafif ve ipeksi yapısıyla cilde ihtiyacı olan nem desteğini sağlar. Ciltteki parlaklık ve elastikiyet kaybı ve renk eşitsizliği gibi yaşlanma belirtilerinin önüne geçer. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur ve doku yenilenmesini destekler.  

Retinol Boost Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 

İnce çizgi, kırışıklık ve kaz ayağı görünümünü gözle görünür şekilde azaltmaya yardımcı olan göz çevresi kremi cildi nemlendirerek daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda cilt tonunu eşitlerken doku yenilemesini destekler. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.