Anasayfa / GÜZELLİK / EN GÜZEL FUAR BAŞLIYOR

EN GÜZEL FUAR BAŞLIYOR

Güzellik & Bakım FuarıTG Expo tarafından 22 – 25 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda düzenlenecek olan 29. Güzellik & Bakım Fuarı, güzellik ile ilgili en son trendleri, uygulama yöntem ve ürünlerini bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl 4 bin metrekere alanda, 176 firma ve yaklaşık 20 bin ziyaretçiyi ağırlayan Fuar, bu yıl üç kat büyüyerek 12 bin metrekareye ulaştı.

Estetik dermatoloji ürün ve ekipmanları, kozmetik & makyaj ürün ve ekimanları, profesyonel tırnak ekipmanları & el – ayak bakımı, spa – wellness & fitness ürün ve ekipmanları, paketleme teknolojileri, saç & bakım ekipmanları kategorilerinde ürünlerin sergileneceği fuar, bu yıl İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Fuar ile eş zamanlı olarak düzenlenecek olan medikal estetik, plastik cerrahi üzerine uluslararası bir program ile aralarında; İtalyan Güzellik Akademisi’nin Başkanı ve İtalyan Medikal Estetik Derneği’nin Başkan Yardımcısı Prof. Pier Antonio Bacci, Dr. Gönül Ateşsaçan, Op. Dr. Hasan Şubaşı, Op. Dr. Dilek Uslu, Dr. Annalisa Beatini ve Prof. Dr. Reha Yavuzer’ın yer aldığı konusunda uzman isimlere ev sahipliği yapacak. Ayrıca Türkiye Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Çimen Karasu’nun moderatörlüğünde Dermatolog Prof. Dr. Ülker Gül, Dr. Gürsel Velioğlu, Prof. Dr. Neşe Karabacak ve Rusya Anti-aging Derneği Başkanı Prof. Dr. Svetlana Trofimova’nın katılımıyla bir de oturum düzenlenecek.

Güzellik & Bakım Fuarı Eğitim Salonu’nda Cyrill Hohl, Brigitte Gautier ve Claude Juillard gibi alanında uzman dünyaca ünlü isimlerin katılımıyla uluslararası geçerliliğe sahip sertifikaların verileceği eğitim programları düzenlenecek. Cyril Hohl ‘’Erkek Saç Kesim Trendleri’’, Brigitte Gautier‘’Colorscopie, Renk Armonisi’’ Claude Juillard ise ‘’Visagisme Total Look ve Asimetrik Renkler’’ temalı eğitimleriyle Güzellik & Bakım 2018’de olacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.