Anasayfa / EKO-MODA / VAKKO CLICK&STYLE

VAKKO CLICK&STYLE

vakko appModanın öncü markası Vakko, Click & Style servisi ile Türkiye’de online lüks alışveriş deneyimine yeni bir boyut ekliyor, bütünleşik kanallı (omnichannel) mağazacılıkta sektörde bir ilke imza atıyor.

Alışveriş konforunu en üst seviyeye taşıyan Click & Style servisiyle Vakko Dostları, Online Shop’tan verdikleri siparişleri seçtikleri mağazadan teslim alırken Vakko’nun benzersiz lüks alışveriş deneyimi içinde sunulan kişiye özel stil danışmanlığı servisi ile sezona uygun stil önerilerinin keyfini sürüyor.

“Click & Style” servisi Vakko Online Shop’un konforunu Vakko Mağazalarının benzersiz alışveriş deneyimi ile bütünleştiriyor. Vakko Dostları, ürünü teslim alacakları Vakko Mağazası ile mesajlaşmak, randevulaşmak ve ürünü teslim aldıktan sonra iletişime geçmek istediklerinde Vakko Mobil Uygulaması üzerinden Click & Style servisini kullanabilecekler.

Vakko Mobil Uygulaması üzerinden Click & Style randevusu alındığında, Vakko Dostlarını ürünü teslim alacakları mağazada Vakko moda danışmanları karşılayacak, kişiye özel stil önerileri ve satın alınan ürün ile uyumlu sezonun tamamlayıcı parçalarından oluşan ürün seçkisinin sunumu, beden değişimi ve tadilat işlemleri gibi konularda isteğe bağlı olarak servis sunacaklar.

Vakko İstinye Park
lk olarak Vakko İstinye Park geçerli olan uygulama kısa süre içinde tüm İstanbul ve tüm Türkiye’de devreye girecek.

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.