Anasayfa / MAGAZİN / ENDER ÇALIŞKAN ‘MİSAFİR’ İLE GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR!

ENDER ÇALIŞKAN ‘MİSAFİR’ İLE GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR!

Ender Çalışkan’ın, Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan “Misafir” albümünde yer alan “Misafir” isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik’te.

25 Ekim 1975 tarihinde Almanya’nın Mannheim şehrinde doğan Ender Çalışkan, ilk müzik eğitimine 7 yaşındayken Petra GRELLA’dan aldığı piyano dersleri ile başladı. 1988 ve 1990 yıllarında bağlama eğitimi alan çalışkan 1990 yılında Arel Koleji’nde kurduğu grup ile Türkiye’de birçok yarışmalara katıldı ve dereceler elde etti.

Ender Çalışkan, 1991 ve 1993 yılları arasında Grup Devil ve Kurtalan Express Üyesi olan Arif Nejat TEKDAL’dan piyano ve aranje dersleri aldı. 1991 yılından itibaren Ataköy, Bakırköy ve Yeşilköy başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde sahne alan Ender ÇALIŞKAN aynı yıllarda Haluk LEVENT, Yavuz BİNGÖL, Meyra, Soner ARICA, Kerim TEKİN, Ege, Emel MÜFTÜOĞLU, Demet SAĞIROĞLU, Feridun DÜZAĞAÇ, Kenan DOĞULU Gökhan ÖZEN, Burak KUT, Ufuk YILDIRIM ve daha birçok sanatçıya Gitar Piyano vokalde eşlik etti.

Serhat TAŞPINARIN yazdığı ve yönettiği “Çanakkale”, “Güneşi Görmek İstiyoruz” ve “İstanbul İstanbul” adlı tiyatro oyunlarının da müziklerini hazırlayan Çalışkan, 2011 Mayıs’ta 100 Gitarist, 2012 Mayıs’ta 323 Öğrencisinin katılımıyla Beşyıldız Gitar adına Türkiye Toplu Gitar çalma rekorunu elde etti.
Hala Sonay YAĞIZ Orkestrasında solist olarak çalışan Ender Çalışkan Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde de gitar eğitimi vermekte.

Misafir klip

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.