Anasayfa / MAGAZİN / GÜZEL KADINLARIN ORTAK NOKTASI

GÜZEL KADINLARIN ORTAK NOKTASI

Oyuncu
Ashley Tisdale

Disco Knights koleksiyonlarına düzenledikleri defileyle moda dünyasında yankı uyandıran Raisa&Vanessa’nın başarıları yurt dışı yolculuklarında da devam ediyor. Model,oyuncu ve sanatçıların özel gecelerde tercih ettiği başarılı tasarımcılar bu yıl hem Oscar Vanity Fair Partisi’ne hem de American in Paris CFDA’e damgasını vurdu.

TED konuşmalarında Afrikalı – Amerikalı bir model olmayı anlatarak tüm dünyanın dikkatini çeken model Eboni Davis de Raisa&Vanessa tasarımlarını tercih eden dünyaca ünlü isimler arasına katıldı. Kanye West’in moda şovlarında yer alarak uzun süre dillerden düşmeyen başarılı model, giydiği Raisa&Vanessa Equinox koleksiyonuna ait turkuaz rengindeki, göz alıcı işlemelere sahip, püskül detaylı imzalı elbisesiyle sosyal medyada günlerce konuşuldu.

Her yıl uluslararası moda endüstrisini bir araya getirerek moda dünyasının mihenk taşlarını buluşturan ve bu yıl Paris’te 6.’sı düzenlenen Americans in Paris, yine moda dünyasında yankı uyandıracak bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Davetliler arasındab ulunan, 2012 yılında Miss USA’da tacı kucaklayarak adını duyuran model Olivia Culpo, CFDA’te bu yıl Raisa&Vanessa imzalı, taş detayların süslediği siyah kadife bir tulum tercih etti. Güzelliğiyle olduğu kadar yer aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla da sıkça isminden söz ettiren seksi model şıklığıyla göz doldurdu.

Raisa&Vanessa tasarımlarıyla dikkatleri çeken bir diğer isim de Oscars 2018 Vanity Fair Parti’sinde ışıl ışıl elbisesiyle bakışları üzerinde toplayan Ashley Tisdale oldu. Güzelliğiyle olduğu kadar hem sesiyle, hem oyunculuğuyla gençlerin idolü haline gelen Tisdale, partide gri simlerle süslenen, yırtmaç detaylı, dökümlü Raisa&Vanessa elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Oscars 2018 Vanity Fair Partisi’nde Raisa&Vanessa tercih eden bir diğer isim de duru güzelliğiyle dikkatleri çeken oyuncu Emma Deigman oldu. Vücudunu kaplayan transparan detaylı, taş işlemelerin süslediği elbisesiyle Oscars 2018 Vanity Fair Partisi’nde öne çıkan başarılı şarkıcı, natürel makyajı ve doğal görünümdeki saçlarıyla gecenin en şık isimleri arasında gösterildi.

Tasarımcıların koleksiyonlarına Türkiye’de İstanbul/Arnavutköyde’ki Showroomlarından ve Gizia Gate mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.