EROĞLU GİYİM 51 BASAMAK BİRDEN YÜKSELDİ

Date:

“Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde 2016 yılı verilerine göre 51 basamak birden yükselen Eroğlu Giyim, Türk ve dünya markalarına yılda toplam 17 milyon adet üretim yapıyor. Çorlu, Aksaray ve Mısır’da fabrikaları bulunan Eroğlu Giyim, son olarak Aksaray’daki fabrikasına 20 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.
NurettinEroglu

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Faaliyet gösterdiğimiz denim kumaş üretimi, konfeksiyon ve perakende alanlarında ülkesi için katma değer yaratan büyük bir sanayi kuruluşu sıfatıyla, tekstil sektöründeki en büyük ihracatçılardan biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016” listesinde Eroğlu Giyim, bir önceki yıla göre 51 basamak birden yükseldi. 2015 yılında 403. sırada olan Eroğlu Giyim, yaklaşık 356 milyonluk net satışıyla 352. sıraya çıktı. Şirketin sadece özel sektör dikkate alınarak yapılan sıralamadaki yeri ise 343. sıra oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

JLo- Zen Pırlanta Kampanyasına İlgi Neden Büyük?

Jennifer Lopez’in Zen Pırlanta’nın yeni marka yüzü olduğu kampanya,...

Hilal Altın’dan “Aman Bi Dur” Şarkısı

Ünlü şarkıcı Hilal Altın, müzikseverleri heyecanlandıran yepyeni single çalışması...

Jordyn Woods NBA Maçındaki Cesur Üstüyle !

Amerikalı sosyalite Jordyn Woods, NBA maçından paylaştığı cesur kombinle...

Shakespeare’i TikTok Jenerasyonuyla Buluşturan Spiritua 20 Kasım’da AKM’de!

Shakespeare’in ölümsüz trajedileri ve Truva mitolojisinin derin katmanları, 45...