Anasayfa / EKO-MODA / SHOPPING FEST’TE KAPALIÇARŞI RUHU

SHOPPING FEST’TE KAPALIÇARŞI RUHU

İstanbul Shopping Fest Genel Müdürü Hicran Özbükİstanbul Shopping Fest bu yıl 1-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Akasya, Capitol, Forum İstanbul, İstinyePark, Kanyon, Palladium ve Zorlu Center’ın dahil olduğu alışveriş festivalinde ‘Design İSF’ ile farklı bir deneyim yaşatılacak.
İstanbul Shopping Fest’te ziyaretçiler, “Sanat, Tasarım ve Atölye” çerçevesinde sergilerden söyleşilere, dinletilerden enstalasyonlara kadar farklı etkinliklere katılma fırsatı yakalayacak.”Design İSF” alanları, ziyaretçileri alışveriş fırsatlarının yanı sıra tasarım ve sanat ile buluşturacak. İlklerin yaşanacağı İstanbul Shopping Fest, dünyanın en büyük ve en eski kapalı alışveriş merkezi Kapalıçarşı’ya da festival ruhunu taşıyarak keşif rotaları ve atölye çalışmaları ile unutulmaz bir alışveriş festivali yaşatacak.

Markalarda yüzde 70’lere varan indirimlerin olacağı alışveriş festivalinde “Design İSF” rotasını tamamlayanlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak. İstanbul Shopping Fest Genel Müdürü Hicran Özbük, bu yıl Shopping Fest’e tasarım ruhunu da kattıklarını belirterek, “Tasarımcıları alışveriş merkezlerinde 15 gün boyunca sevenleriyle bir araya getiriyoruz. Tasarım, sanat ile zanaatın bir araya geleceği İstanbul Shopping Fest, bu yıl bambaşka olacak. İstanbul Shopping Fest’in şehrimize katkısı her açıdan çok değerli.”dedi

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.