Anasayfa / EKO-MODA / FANTÔME BY OZLEM SUER

FANTÔME BY OZLEM SUER

1V1Y.COMOnline alışveriş sitesi 1V1Y.COM, Özlem Süer’in 1V1Y.COM’a özel hazırladığı yepyeni koleksiyonu “Fantôme”u moda severlerin beğenisine sundu. “Fantôme by Özlem Süer” koleksiyonuna adını veren “Fantome” kelimesi Fransızca’da hayal kelimesine yaptığı göndermeyle karşımıza çıkıyor.

Özlem Süer’in hızlı çağa gönderme yapan ışık etkilerinin yansıdığı, bir hayal perdesinin aralandığı Fantôme, baharın gelişini barındırdığı dinamizmle kutluyor ve çeşitli ürün gruplarını alıcıya sunuyor.
Her temanın öne çıkardığı detaylar arasında yer alan derin V yakalar, dantel üstler, transparan nakışlar neredeyse zamana meydan okuyor. 2018 İlkbahar-Yaz trendleri arasında yer alan saf, bedeni saran silüetlerle birlikte “glam” etkisini maksimize eden payetler koleksiyonun ışıltılı ve modern yönünü gözler önüne seriyor.

Mezuniyet zamanlarının, yaz düğünlerinin ve kokteyllerin enerjisine vurgu yapan koleksiyona el işlemeli elbiseler, mini krep etek ve üstler, volan detaylı parçalar damgasını vuruyor. Yazın en özel renklerine ev sahipliği yapan koleksiyonda sarılar, yeşiller, pudralar, gold ve lame detaylar göze çarpıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.