Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / NİL NEHRİ’NİN MUCİZESİ

NİL NEHRİ’NİN MUCİZESİ

HemingtonMısır’ın Nil Deltası’ndan gelen “beyaz altın” incecik ve uzun elyaf Giza 86 pamuğu, yeni Hemington koleksiyonunda hayat buluyor. İtalya’da özel bir teknikle işlenen ve tüylenmeme özelliğine sahip Giza pamuğundan örülen triko pololar 2018 yazının en gözde parçası olacak.
2018 İlkbahar-Yaz modasına iddialı koleksiyonuyla giriş yapan premium smart casual erkek giyim markası Hemington, çok ince ve özel Giza 86 pamuğunu şıklığınıza konfor ve kalite katması için sizlerle buluşturuyor. Tüm ürünlerini dünyanın özel köşelerinden getirdiği doğal elyaflarda üreten Hemington, İlkbahar Yaz 2018 koleksiyonunu Mısır’dan gelen extra fine Giza pamuğu ile taçlandırıyor.
Mısır’ın beyaz altını olarak bilinen Giza pamuğunun eşsizliği, yetiştiği topraklardan geliyor. Antik Mısır’a gücünü veren, dünyanın en uzun nehri Nil’in oluşturduğu nemli iklim şartlarıyla özel bir mukavemet kazanan Giza pamuğunun iplikleri, canlılığını her zaman muhafaza ediyor. Hemington Giza triko polo koleksiyonu, nefes alan ve nemi emen yapısı, zarif desenleri ve zengin renk seçeneğiyle dört mevsim giyilebiliyor. Hemington Giza triko polo koleksiyonunda kullanılan Giza 86 pamuğu, köklü İtalyan tesislerinde özel bir teknikle işlenerek zero pilling (tüylenmeme) özelliğine sahip oluyor. Zero pilling teknolojisi sayesinde Hemington Giza triko polo koleksiyonu, uzun süre ilk günkü görünümünü koruyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.