Anasayfa / MAGAZİN / FEMİNİST BİR ANNENİN KIZI OLMAK…

FEMİNİST BİR ANNENİN KIZI OLMAK…

feminist kadınİngiliz-ABD’li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, Kérastase’ın 2018 reklam ve tanıtım yüzü oldu. Podyumların aranan modeli şimdilerde Kérastase için gündemde.

İngiltere’nin başkenti Londra’ya bağlı Westminster’da, Polonya asıllı bir baba ile İsrail asıllı bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Emily Ratajkowski, 1991 doğumlu olmasına rağmen kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen bir yetenek. Moda ve güzellik sektörünün de dikkatini çeken model şimdilerde Kérastase ile yaptığı işbirliği ile gündemde.

Feminist bir anne tarafından yetiştirildim
Kadınların kendilerini ifade etme hakları üzerine önemli adımlar atan Ratajkowski; “Feminist bir anne tarafından yetiştirilmek ve erken yaşlarımda üzerimde baskı kurulma girişimleri ve kendimi ifade etme konularını tecrübe etmem, kadının güçlenmesi ile ilgili fikirlerimi oluşturmamda etkili oldu. Günümüzde kadın olmak, kendi kurallarına göre yaşamak, tamamen sana ait olan varlığını tanımlamak ve sürdürmek demek.” dedi.

İdeal güzellik vizyonunun tamamen kendisi olan kadın olduğunu düşünen ünlü model; “ Güzellik, özgüven ve benzersiz olmanın bir uzantısı olarak ele alınırsa sizi güçlendirir. Sizi benzersiz kılan şeylere olan güven, kendini takdir etme ve sevme, yaptığınız her şeyde sizi daha güçlü hale getirecektir.” diye ekledi.

Saçlarımda doğal ürünleri kullanıyorum
“Kérastase’ın yeni doğal serisi olan Aura Botanica’ya kesinlikle bayılıyorum. Saçımı süper temiz ve beslenmiş hissediyorum ama saçlarım aynı zamanda gerçekten hafif ve parlak. Bu serinin içeriklerinin sorumlu bir şekilde elde ediliyor olması ve dünyanın farklı yerlerindeki kadınlara iş imkanı sağlıyor olması çok hoşuma gidiyor. Aslında bu tamamen benim bakış açımı yansıtıyor. Yani kadınları güçlendirmekten bahsediyorum. Bunu çok seviyorum.”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.