Anasayfa / MANŞET / YENİ SEZONDA ERKEKLERDE NETWORK ETKİSİ

YENİ SEZONDA ERKEKLERDE NETWORK ETKİSİ

NetWork,  İlkbahar/Yaz 2018 erkek koleksiyonuyla yeni sezonun her anına farklı ve yenilikçi öneriler sunuyor. Zen felsefesinin dinginliğinden Urban Safari ruhuna, hafifliğiyle öne çıkan dokulardan Bomber Suit ile farklılaşan yeni nesil takım elbiselere… Modern ve şehirli NetWork erkeği bu sezonda farklı stilleri yepyeni bir bakış açısıyla yorumluyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2018 erkek koleksiyonunda yer alan tasarımlar ofisin yanı sıra gündelik yaşamlarında da şık ve modern görünmeyi hedefleyen erkeklerin gardırobuna hitap ediyor. Lacivert, beyaz, indigo, haki ve asit yeşilinin yer aldığı Officer Custom grubunda pilot hissi veren çizgilerin yanı sıra hafiflik konusunda iddialı “gömlek ceket” olarak bilinen astarsız ceketler ön plana çıkıyor. Sportif detayların hakim olduğu grupta indigo rengi denim yıkama pantolon, gömlek ve polo yakalar yaz stiline göz kırpıyor.

Koleksiyonda yer alan bir diğer grup olan Stripesgraphia, Zen felsefesinin dinginliğinden ilham alıyor. Gri, beyaz, bej, vizon tonların hakim olduğu tasarımlar arasından Çin turnası desenli gömlek ve bomber suit adı verilen bomber ceketli takım elbise grubun kilit parçalarını oluşturuyor. Shirtology grubunda daha hafif keten takımlar, tropikal desenler, hakim yaka gömlekler şehirde bir tekne partisi ya da Daily Ceremony konseptine alternatif öneriler sunuyor. NetWork’e özel bej ve ekru renklerinde çizgili desenler ise erkeklerin günlük stiline dingin bir dokunuş katıyor.

Desertour grubunda çöl temasının egemenliğinde kahve ve toprak tonları etnik desenlerle buluşuyor. Kısa kollu trikolar ve viskon gömlekler özgür ruhlu festival stilini tamamlamasının yanı sıra bu yaz stilini “Urban Safari” ilhamından yola çıkarak şehre taşıyor. NetWork erkeğinin vazgeçilmezi siyah deri montlar, Black Comes First grubunda yerini alırken siyahın daha alternatif tarzda yorumlandığı bu grupta nakışlı tişört ve sweatshirt’ler onlara eşlik eden parçalar oluyor.

Günün her anına ayrı öneriler sunan NetWork İlkbahar/Yaz 2018 erkek koleksiyonunda takım elbiseler de söz sahibi. Hareket özgürlüğü sunan astarsız modeller, kırışmama özelliğine sahip keten dokulu takımlar ve Limited serisinden Loro Piana kumaşlı takım elbiseler ofis ve yaz davetleri için kusursuz öneriler sunuyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.