Anasayfa / GÜZELLİK / Figamor’un Peeling Ürünü İle Cildinize İyi Bakın!

Figamor’un Peeling Ürünü İle Cildinize İyi Bakın!

Kozmetik sektörüne hızlı giriş yapan Kozmider’in incir ekstresi içeren ilk serisi Figamor’un tüm ürünleri kullanıcılar tarafından tam not aldı.

Figamor serisi, ülkemizin doğal zenginliklerinden ilham alınarak seçilen incir ekstresi ile formülize edilen 6 üründen oluşuyor. Ürünlerin içeriğindeki patentli doğal etken maddelerin cilt üzerinde etkisi yüksek. Ürünler cildi nemlendirmeye, kuruluğu engellemeye ve sıkılaştırmaya büyük ölçüde yardımcı olurken, hücre yenilenmesini de destekliyor.

Ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesini sağlayan, etkili bakım ürünü olarak bilinen peeling ile bakım rutininizin kapsamını genişletebilirsiniz. Ciltte ton farklılıkları, siyah nokta, akne ve aşırı yağlanma gibi farklı sorunlar için formüle edilen Figamor 3’ü bir arada peeling ile çok daha pürüzsüz ve canlı bir cilde sahip olabilirsiniz. Figamor 3’ü bir arada peelingin içeriğindeki incir ekstresi cildi nemlendirir, kızarıklıkları önler ve renk düzensizliklerini azaltır. Patentli “Active AA-Gly-C” ise ciltteki renk farklılıklarını düzenler, cildi yağdan arındırır. Ürün, içeriğindeki kaolin sayesinde cilde pürüzsüz bir etki yaratırken, Shea yağı ile de cildi

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.