Anasayfa / EKO-MODA / Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Şıklığı, kalitesi ve özel tasarımları ile ön plana çıkan Nine West modayı kadınların adımlarına taşıyor! 

Koleksiyonlarını attığı güçlü adımlarla kendinden söz ettiren kadınlardan ilham alarak hazırlayan Nine West, 2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda trendleri yeniden belirleyen modelleri ile göz kamaştırıyor. Stilii ön planda tutan kadınların adımlarına renk katacak ayakkabılar, kombinlerin en gözde parçası olacak!

Tasarımları ile sezon trendlerine yön veren Nine West; babet, casual ayakkabılar ve stiletto modelleriyle dikkat çekiyor. Siyah, kahverengi, metalik ve dore renkleriyle ön plana çıkan modeller sonbahar mevsiminin eşsiz şıklığını adımlara taşıyor. Işıl ışıl parlayan taş detaylarıyla öne çıkan topuklu ayakkabılar, fiyonk detaylarıyla tasarlanan stilettolar özel davetlerin eşlikçisi olurken, deri stilettolar ise ofis hayatının vazgeçilmezi oluyor. Spor şıklıktan vazgeçemeyen kadınların adımlarına renk katacak babetler ve casual ayakkabılar ise günlük hayatın en konforlu eşlikçisi oluyor. 

Zarafetiyle adından söz ettirecek olan, güçlü kombinlerin tamamlayıcısı tüm Nine West ürünlerini keşfetmek için; Nine West mağazalarını veya www.ninewest.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.