Anasayfa / MANŞET / FLO Yeni Reklamı İle Okula Ayak Uyduruyor

FLO Yeni Reklamı İle Okula Ayak Uyduruyor

FLO, okula geri dönüş heyecanını yansıtan yeni reklam filminde“Ayak Uydur Okula” diyerek, çocukların okuldaki hareketli anlarını ekrana yansıtıyor. FLO’nun okula dönüş koleksiyonunda geniş yer tutan taraftar modelleri, sevimli ve süper kahramanlı ürünler reklamda çocuk yıldızlara eşlik ediyor.

Birbirinden güçlü marka alternatifi ve geniş ürün yelpazesiyle 7’den 70’e herkesi hayata ayak uydurmaya davet eden FLO, yeni koleksiyonu ile okula dönüş heyecanı yaşayan öğrencilere “Ayak Uydur Okula” diyor. FLO’nun okuldaki en hareketli ve keyifli anları ekranlara taşıyan reklam filminin başrolünde çocuklarla birlikte birbirinden kullanışlı ve şık okul ayakkabısı modelleri, okul çantaları yer alırken, en sevilen kahramanlardan ve renklerden oluşan modeller de reklam filmine enerji katıyor.

Okul hayatında eğlence ve modayı bir araya getiren reklam filminde çocukların lisanslı ürünler ile görüntüleri “Ayak Uydur Okula” teması ile keyifli bir şekilde ekranlara taşınıyor. Disney Elsa’dan Spiderman’e kadar çocukların en sevdiği kahramanların özel tasarım ürünleri ile okulun kahramanı olduğu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftar ayakkabılarıyla da tuttukları takımı okulda da desteklediği hareketli kareler ekranlara taşınıyor.

Yaratıcı süreçleri Muhabbet tarafından tasarlanan ve yönetmen koltuğunda Çağın Dizdar’ın oturduğu “Ayak Uydur Okula” temalı reklam filminde, okuldaki hareketliliği yansıtan reklam müziği ise Jingle House imzası taşıyor. 

FLO’nun İzleyen tüm çocukları heyecanlandıran ve okulun enerjisine ayak uyduran yeni reklam filmini linkten izleyebilirsiniz: 

KÜNYE:

Reklamveren: FLO 

Reklamveren Yetkilisi: Gökçe Gencal Kunt, Nuray Sezgin Aksu, Elif Köse Erdağı, Deniz Kaya Özer, İlayda Güler, Yağmur Oskay, Yunus Berkay Türkyılmaz, Selda İlgar

Reklam Ajansı: Muhabbet 

Yönetici Kreatif Direktör: Kenan Ünsal, Emrah Karpuzcu

Kreatif Ekip: Sude Güven, Elif Tağ, İrem Haliloğlu

Marka Ekibi: Ceren Gündoğdu, Rayka Eskinazi 

Stratejik Planlama: Serra Demir 

Ajans Prodüktörü: Algın Aydın 

Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz Film 

Yönetmen: Çağın Dizdar

Müzik: Jingle House

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.