Anasayfa / GÜZELLİK / Jo Malone London, İkonik Kokusu Englısh Pear&Freesıa’nın Yepyeni Tasarımını Tanıtıyor!

Jo Malone London, İkonik Kokusu Englısh Pear&Freesıa’nın Yepyeni Tasarımını Tanıtıyor!

English Pear & Freesia’nın büyülü dünyasını keşfetmeye hazır mısınız? İlhamını sıcacık güneş ışıkları ile olgunlaşmış meyve bahçelerinden alan formül, sonsuza dek favori kokunuz olabilir. Henüz olgunlaşmış bir armutun verdiği duyusal tazelik hissini; parlak, beyaz frezya kokusuyla harmanlayan Jo Malone London’ın ikonik kokusu English Pear&Freesia çiçeklerin kusursuz, saf, narin ve canlı dokunuşu ile benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu etkileyici harmana yumuşatılmış amber, paçuli ve odun notaları eşlik ediyor.

Üst nota: Kral William Armutu

Kalp notası: Frezya

Alt nota: Paçuli

Jo Malone London’ın global direktörü Celine Roux, eşsiz kokuyu şu sözlerle anlatıyor ” Tıpkı her kokladığınızda sizi bambaşka dünyalara götüren diğer Jo Malone London kokuları gibi English Pear & Freesia’yı kokladığınızda da kendinizi yeni filizlenen çiçekler ve sulu meyvelerden oluşan bir bahçede buluyorsunuz”

Koleksiyon

English Pear & Freesia’yı, özel olarak üretilen oluklu şişe tasarımını ile yeniden keşfedin!

Sedef kokulu vücut pudrası, sizi frezya ve armut kombinasyonundan oluşan bu kokuyu farklı bir şekilde deneyimlemeye çağırıyor. Cilde bakım yapan bileşenler ve ışığı yansıtan incilerle formüle edilen bu ürün ciltte koku ve parlaklık bırakıyor.

Seçilmiş vazgeçilmez ürünlerden oluşan bu seçki, koleksiyonu tamamlıyor. English Pear & Freesia seyahat koleksiyonu, Cologne (9ml), Vücut Kremi (50ml) ve El & Vücut Yıkama Jelini (100ml) içeren kanvas, özel bir kese içerisinde satışa sunuluyor. 

English Pear & Freesia Ev Koleksiyonu, armut esintili özel bir kapakla tasarlanmış Difüzör ve Mumdan oluşuyor. 

Banyo ve Vücut Koleksiyonu’na özel olarak şık bir seramik tepside serginelen English Pear & Freesia El & Vücut Yıkama ve El & Vücut Losyonu ile her gün enerjinizi yükseltin!

Jo Malone London kokularını kendinize özel bir harman yaratmak için farklı kokularla da kombine edilebileceğinizi biliyor muydunuz? English Pear & Freesia’yı tek olarak da kullanılabilirken, aynı zamanda kokunuzu kişiselleştirmek için içerisindeki armut notasıyla büyüleyici uyumu yakalayan Myrrh & Tonka ile birlikte kullanarak, daha zengin ve yoğun bir aroma yaratabilirsiniz. Tercihinize göre daha taze ve meyveli bir koku yakalamak ve notaları bir tutam deniz tuzu ile yumuşatmak için Wood Sage & Sea Salt ile de eşleştirebilirsiniz. 

English Pear & Freesia özel üretim koleksiyonları, Eylül ayı itibariyle Jo Malone London mağazalarında satışa sunulacaktır. 

Jo Malone London’ı Facebook, Twitter, Pinterest ve Instagram’da takip etmeyi unutmayın!

@JoMaloneLondon #JoMaloneLondon #EnglishPearAndFreesia

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.