Anasayfa / MANŞET / Fossil Wizarding World of Harry Potter™ Koleksiyonu Sadece Saat&Saat’te

Fossil Wizarding World of Harry Potter™ Koleksiyonu Sadece Saat&Saat’te

Harry Potter tutkunlarının beğenisini toplayacak sınırlı sayıda üretilen Fossil Wizarding World of Harry Potter™ koleksiyonu seçili Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde koleksiyonerleri bekliyor.

İngiliz yazar J. K. Rowling’in kaleme aldığı fantastik roman serisi Harry Potter, sinemaya uyarlandıktan sonra hayran kitlesini daha da arttırdı. Dünya çapında milyonlarca kişinin tutkunu olduğu Harry Potter, şimdi saatleri ve takılarıyla Türkiye’ye geliyor. Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Fossil’in hazırladığı Wizarding World of Harry Potter™ kapsül koleksiyonunu Harry Potter tutkunları ve koleksiyoncularla buluşturuyor. Fossil Wizarding World of Harry Potter™ koleksiyonundaki sınırlı sayıda üretilen saat ve takılar seçili Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresindeki online mağazada satışa sunuluyor.

Harry Potter’ın büyülü dünyasını yansıtan koleksiyonda Hufflepuff™, Ravenclaw™, Gryffindor™ ve Slytherin™ evlerinin logolarını ve renklerini taşıyan saatler göz alıyor. Kelid Aynası’ndan  peron 9 ¾’e, Hogwarts manzarasından ikonik zaman döndürücü kum saatine Harry Potter’ın vazgeçilmez sembollerinin yer aldığı kolyeler, charm’lar ve günlük takılarınızla birlikte kullanabileceğiniz tılsım seti de çok şık görünüyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.