Anasayfa / MANŞET / Premium Essentıals Dış Giyim Grubu: Kış Aylarında Güçlü Bir Stil

Premium Essentıals Dış Giyim Grubu: Kış Aylarında Güçlü Bir Stil

YARGICI’nın uzun ömürlü bir tasarım anlayışıyla ortaya çıkardığı ‘Premium Essentials™’ Koleksiyonu’nda yer alan dış giyim ürünlerinin her biri sadece bu kış değil, senelerce gardırobunuzun vazgeçilmezi olmaya aday!

Zamansız tasarım anlayışı, yüksek malzeme kalitesi ve özenli işçilikle birleştirerek uzun yıllar sizinle yaşayacak tasarımlardan oluşturulan YARGICI ‘Premium Essentials™’ Koleksiyonu dış giyim grubunda yer alan 6 farklı modeli ile kış aylarında güçlü bir stil vadediyor. 

Kış aylarında zahmetsiz şıklık

Soğuk kış günlerinde zarafeti tüm gün yanında taşımak isteyenler için, zarif kesimi, uzun beden boyu, rahat kalıbı, şal yaka detayıyla ‘Premium Essentials’ palto en doğru seçim oluyor. Bel oyuntusunu ortaya çıkan kemeri, yüzde 100 yünlü yumuşacık bir dokusuyla, klasik etek- ceket takımlarından denimlere, elbiselerden tişörtlere kadar geniş bir ürün seçkisiyle rahatlıkla kombinlenebiliyor. Lacivert ve camel renk seçeneğiyle her dönem stilleri zahmetsiz bir şıklıkla tamamlıyor.

Koleksiyonun bir diğer iddialı parçası kruvaze kalıplı palto, lacivert rengiyle güçlü ve asil bir duruş sağlıyor. Yüzde 80 yün oranına sahip bu sıcacık tasarımın en dikkat çekici detayı ise kolej düğmeleri! Kış aylarında kaşmir kazaklar, denim ve kumaş pantolonlarla hem rahat hem şık kombinler için en doğru tercih kruvaze kalıplı palto oluyor.

Geçiş iklimlerinin vazgeçilmezi

Premium Essentials yelekli çift kat gabardin pardösü geçiş iklimlerinde şıklığın tamamlayıcısı ve vazgeçilmez parçası oluyor. Bir soğuk, bir sıcak: İkilemde kalmış hava koşullarına karşı, geçiş mevsiminin yıldızı olacak olan gabardin pardösü, uzun ofis günlerinde ya da şehirden kaçtığınız hafta sonu tatillerinde stil sahibi bir görünüm sergilerken kendinizi oldukça konforlu hissetmenizi sağlayacak.

Zarif ve şık

YARGICI ‘Premium Essentials™’ Koleksiyonu’nda yer alan çevreye ve sağlığa duyarlı, kromsuz deriden üretilen geçiş sezonun bir diğer favorileri arasında yer alan deri ceketler birinci sınıf işçiliği ile pürüzsüz dokusu ve yalın tasarımıyla öne çıkıyor. Çapraz bağcıklı kol detaylarıyla öne çıkan kahverengi crop ceket ve hem gömlek hem de ceket olarak kullanılabilen siyah model koleksiyonun en doğal, en sıcak görünümlü iki parçası. Bu iki parça, triko elbiseden denim pantolona kadar birçok ürün ile kolaylıkla kombinleyebilirken tarzınıza da zarif aynı zamanda şık bir hava katıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.