Anasayfa / SAĞLIK / GENTEST İLE KİŞİYE ÖZEL TIP

GENTEST İLE KİŞİYE ÖZEL TIP

Gentest/Dr. Serdar Savaş
Gentest, Hacettepe Teknokent’te, Dr. Serdar Savaş tarafından kurulmuş olan GENAR Toplum Sağlığı ve Genombilim Araştırmaları Enstitüsü’nün 2004-2009 yılları arasında gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilmiştir.

Gentest’in tercihi Contactplus oldu.“Kişiye özel tıp” kavramının dünyadaki ilk somut örnekleri arasında yer alan, genetik yapıları doğrultusunda kişilerin sağlıklı, fit, uzun, kaliteli ve enerjik bir yaşam sürmelerine yardımcı olan Gentest, iletişim ajansı olarak Contactplus İletişim Hizmetleri’ni seçti.

Contactplus İletişim Hizmetleri, bu yıl 14’üncü yaşını kutlayan Gentest’in iletişim stratejisinin oluşturulup planlanmasından sorumlu olacak. Sektöründe 14 yıldır sürdürdüğü çalışmalarla öne çıkan Contactplus İletişim Hizmetleri, teknoloji, gıda, turizm, kozmetik, hazır giyim ve e-ticaret gibi birçok farklı alandaki müşterilerine yaratıcı ve stratejik çözümler sunuyor.

Contactplus İletişim Hizmetleri hakkında:
2004 yılında kurulan Contactplus İletişim Hizmetleri, bilişimden gıdaya, hazır giyimden turizme, farklı sektörlerden geniş bir müşteri portföyüne hizmet veriyor. Medya iletişiminden marka yönetimine, stratejik planlamadan kriz yönetimi ve sosyal medya alanına kadar uzanan yelpazede yenilikçi çözümler sunarak, müşterileri için bir “iletişim üssü” olma hedefiyle hareket ediyor. İDA (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) üyesi olan Contactplus İletişim Hizmetleri, yurtdışındaki iş ortakları aracılığıyla müşterilerine uluslararası alanda da hizmet üretiyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

D Vitamini İçin Hem Güneşlenin Hem Sağlıklı Beslenin

D Vitamini İçin Hem Güneşlenin Hem Sağlıklı Beslenin

Kas-kemikler ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, beyin gelişiminde ve depresyon riskinin azaltılmasında önemli rol oynayan D …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.