Anasayfa / MANŞET / GIOVANE GENTILE RÜZGARI

GIOVANE GENTILE RÜZGARI

Giovane Gentile kreasyonu
Giovane Gentile kreasyonu, Türkiye’de 360 derece kamerayla çekilen ilk defile oldu.

Mercedes-Benz Fashion Week’te 5’inci kez boy gösteren Giovane Gentile, koleksiyonlarda kullandığı doğallığı, yeniliği, teknolojiyi ve dünya trendlerini Fashion Week İstanbul’da görücüye çıkardı.

Giovane Gentile Limited Edition ve Giovane G. Designers olarak iki farklı konsepti yansıtan Giovane Gentile, doğallığın ve teknolojinin birleştiği tasarımlarıyla Mercedes-Benz Fashion Week’te göz kamaştırdı. 4 ayda hazırlanan 1250 opsiyonlu koleksiyonun içinden, 45 parçadan oluşan kombinlerin tasarımcılığını Deniz Şenoğlu üstlendi. Koreografisini Uğurkan Erez’in yaptığı defilede, ünlü manken Halit Erman Ersoy da yer aldı.

Giovane Gentile, yeni koleksiyonu ile erkekleri geleceğin tasarımlarıyla buluşturdu. Haftanın her gününü ayrı ayrı yorumlayan Giovane Gentile, stil sahibi erkeklerin hayatında ihtiyacı olan her detayın düşünüldüğü yenilikçi life style koleksiyonunu oluşturdu. Günlük, şık ve yoğun iş temposuna uyumlu rahat kıyafetler maskülen bir çizgiyle moda takipçilerinin beğenisine sunuldu.

Kırışmayan Business Gömlekler
Seyahatler için tasarlanan bussines gömlekler Liquid Ammonia özelliği ile esnek, kolay yıkanabilir ve kırışmayan dokusuyla hem rahatlık hem de işlevsellik sağlıyor. Limited Edition kategorisindeki takım elbiselerde kullanılan yeni nesil kumaşlardan ‘’Estrato’’ serisi, dokuma esnasındaki özel işlemler sayesinde doğal esneklik kazanması ile ön plana çıkıyor.

Elektrik Mavisi, Karides Kırmızısı
Daha fazla şehirli olmanın göstergesi şıklık için özel dokunmuş kumaşlara, ergonomik kalıplar eşlik ediyor. Ofis şıklığının çeşitliliğini tamamen centilmen erkek üzerine kurgulanması ve cesur renklere eşlik eden hacimli formlar, ipeksi tuşeler adeta lüks yaşamın etkilerini sergiliyor. Koleksiyonun renk paletinde maskülen renklerle birlikte toprak tonlarına kuru yosun yeşili, elektrik mavisi ve karides kırmızısı eklenerek geçişken bir palet oluşturuldu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.