Anasayfa / MANŞET / MEHTAP ELAİDİ VE-DA-HA KOLEKSİYONU

MEHTAP ELAİDİ VE-DA-HA KOLEKSİYONU

Ve-Da-Ha koleksiyonuMehtap Elaidi defilesi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2018 sezonu kapsamında gerçekleşti. Mehtap Elaidi, İlkbahar/Yaz 2018 sezonunda her vedanın bir başlangıç olduğu düşüncesinden yola çıkarak Ve-Da-Ha adını verdiği koleksiyonu hazırladı.
Kelimelerin, sözlerin, yaşananların ve anıların izini taşıyan Ve-Da-Ha koleksiyonu, yeni başlangıçları kutluyor. Tıpkı her doğum günümüzde, pastamızın üzerindeki mumu üflerken eski yaşımıza veda edip, yepyeni bir yaşın bilinmezliklerini kucaklayarak daha fazlasına doğru yelken açmamız gibi… “Ve-Da-Ha” koleksiyonu, daha fazla duygu, aşk, mücadele hayaliye adım attığımız bu yeni başlangıçların taçlandırdığı, hayatı dolu dolu, “en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu” bilerek yaşama arzusunu vurgulamak için yaratıldı.

“Ve-Da-Ha” koleksiyonu, iki kadının hayatlarının farklı dönemlerinin birbiriyle kesişmesini, ve bu kesişimin onları özgürleştirmesini konu alıyor. Tasarımcı, koleksiyonunda hayatın dairesel döngüsünde başlangıçların ve sonların kesin tanımlarını reddederek sınırların belirsizliğini savunuyor. Tasarım yolculuğunun ilk yıllarında kullandığı taş baskıları İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonu için yeniden hayata geçiren tasarımcı, bu baskıları desenlerle buluşturarak bir moda tasarımcısı olarak kendi döngüsünü de “Ve-Da-Ha”ya yansıtıyor.

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) Başkanı Mehtap Elaidi, 2003’ten beri uluslararası moda fuarlarına katılıyor. Büyük ilgi gören koleksiyonları Türkiye’de kendi mağazası dışında Brandroom, Gizia Gate, Midnight Express ve Wepublic’te, dünyada ise İtalya, Fransa, İspanya, Lübnan, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan, Çin ve Japonya gibi 19 ülkede, 50 ayrı noktada satışa sunuluyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.