Anasayfa / GÜZELLİK / GÖZ MAKYAJINDA RENKLERİN DANSI

GÖZ MAKYAJINDA RENKLERİN DANSI

Max Factor göz makyajına yeni bir soluk getiriyor. Max Factor, büyüleyici Masterpiece Nude Palette far ailesi ile gözlerinize biçim ve kontur kazandırarak kusursuz göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Max Factor makyaj uzmanlarından ilham alarak tasarladığı Masterpiece Nude Palette far Rose, Golden ve Orchid çeşitleri ile gözlerde büyüleyici bir etki yaratıyor.
Masterpiece Nude Palette far, gözlerinize biçim ve kontur kazandırarak kusursuz bir göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Masterpiece Nude Palettes’in sunduğu Rose, Golden ve Orchid çeşitleri ile makyajınızın farklı tonlarına eşlik ediyor. Açıktan koyuya mat ve parlak tonların yer aldığı palet far, içerdiği yüksek pigmentlerle ipeksi bir dokunuş sunuyor. Cildiniz yapısıyla ahenk oluşturan farklı tonlardan oluşan Masterpiece Nude Palettes fardaki tonları karıştırarak göz kapağınızın üstüne ve alt kirpik çizginizin altına yayarak dalgalı bir etki yaratabilir, gözlerinize kusursuz bir biçim ve kontür kazandırabilirsiniz.

Max Factor Masterpiece Nude Palettes’in tavsiye edilen satış fiyatı 59,90 TL

Max Factor göz makyajına yeni bir soluk getiriyor
Max Factor göz makyajına yeni bir soluk getiriyor

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yüksek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.