Anasayfa / MANŞET / ÇİN’İN İLK YOGA YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI

ÇİN’İN İLK YOGA YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞLADI

yoga okulu
Haziran 2015’te kurulan Çin-Hindistan Yoga Akademisi, dünyada iki eğitim kurumunun ortaklığıyla açılan ilk yoga okulu konumunda

Çin Uluslararası Radyosu haberine göre Yunnan Milletler Üniversitesi (YMU) Çin’in ilk yoga yüksek lisans programını başlattı.

YMU, Hindistan’daki Vivekananda Yoga Üniversitesi’yle birlikte Çin’in ilk yoga yüksek lisans programını kurdu. Kayıtlar yarın başlıyor.Çin-Hindistan Yoga Akademisi’nin bir yetkilisi, yoga yüksek lisansının “2+1” şeklinde tamamlanabileceğini, buna göre Çin’de 2 yıl, Hindistan’da 1 yıl eğitimle 2 diplomanın birden alınabileceğini ifade etti. Öte yandan bu bölümde okuyacak Çinli öğrencilere Hindistan’daki eğitimleri sırasında yardımcı olması amacıyla Hintçe, Sanskritçe ile başka dil ve kültür dersleri de verilecek.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hipertansiyona Karşı 7 Etkili Öneri!

Hipertansiyona Karşı 7 Etkili Öneri!

Hastaların yarısının hipertansiyonundan haberi yok! Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, fazla kilo, stres ve zararlı yaşam alışkanlıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.