Anasayfa / MANŞET / THE NORTH FACE® – VENTRIX™

THE NORTH FACE® – VENTRIX™

THE NORTH FACE®

BİR TASARIMDAN ÇOK DAHA FAZLASI;

VENTRIX™

İlhamını doğadan alan The North Face, 50 yıldır bilinmeyeni keşfetmeleri, sınırlarını zorlamaları için hazırladığı koleksiyon ve sağladığı ekipmanlarla sporcuların hedeflerine ulaştıkları yolda yanlarında. Profesyonel sporcular tarafından test edilerek onaylanan ürünlerle karşınızda yine limitleri zorlayan bir 2017 Sonbahar/Kış koleksiyonu var.

Bu sezon koleksiyonun öne çıkan ürünü Ventrix™ teknolojisiyle üretilen ceketler. Dinamik havalandırma ile vücut ısısını düzenleyen ve nefes alabilen kumaş teknolojisine sahip ceketler, daha ileri gitmek için karşınıza çıkan tüm engelleri yok ediyor.

Kapüşonlu ve kapüşonsuz alternatifleriyle Ventrix™, terlemenin yoğun olduğu bölgelere yerleştirilen lazer kesim havalandırma panelleri sayesinde vücut hareketsiz olduğunda paneller kapalı kalarak ısıyı içeride tutuyor. Kişi hareket etmeye başladığında ise paneller açılarak nefes alma özelliğini devreye giriyor ve vücut ısısını düzenliyor. Aktif havalandırma sistemi sayesinde konforu hareket ortamı sunuyor.

Üstün teknolojik özelliğe sahip Ventrix™, teknolojisinin yanı sıra, hafif olması ve yağmura karşı dayanıklı bir kumaşa sahip olması da bu sezon sporcuların vazgeçilmezi olmaya bir adım daha yaklaştırıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.