Anasayfa / MANŞET / VANS BOOM BOOM KOLEKSİYONU

VANS BOOM BOOM KOLEKSİYONU

VANS
‘OFF THE WALL’
BOOM BOOM KOLEKSİYONU
GENİŞLİYOR

Modadan sanata her alanda farkını ortaya koyanların bir numaralı markası Vans, Sonbahar-Kış 2017 koleksiyonunda geçtiğimiz kış takipçileriyle buluşturduğu Boom Boom ceketlerin ürün gamını genişletiyor. Bu sezon Vans tutkunları Boom Boom koleksiyonunda giyimden, ayakkabıya birçok ürün bulabilecek, kurallara aykırı tarzınızı baştan sona bir bütün halinde ortaya koyabileceksiniz.

Kadınlar arasındaki dostluk ve dayanışmadan yola çıkan Boom Boom koleksiyonunda 18 parça ürün bulunuyor. Siyah, bej ve bordo Sk8-Hi modellerin yanı sıra koleksiyonun öne çıkan parçası geçtiğimiz sezonda da karşımıza çıkan Boom Boom III ceket. Boat Boom Quilted ceket ise uzun formu, kapitone kumaşıyla klasik çizgisinden ödün vermeyen özgür ruhlar için birebir.

 

 

Koleksiyon tanıtım fotoğrafları moda fotoğrafçısı Adri Law tarafından çekildi. Beş kadının Kaliforniya, San Luis Obispo’ya kadar serüvenini anlatan koleksiyon her birinizin hayatındaki serüvene de ortak olmaya geliyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.