Anasayfa / MANŞET / HERKES ONU KONUŞUYOR

HERKES ONU KONUŞUYOR

penti
PENTİ’NİN YENİ REKLAM YÜZÜ BURCU BİRİCİK OLDU!

Her yıl çok konuşulan reklam filmlerine imza atan Penti, muhteşem bir partiyle bu sezonun sürpriz yüzünü açıkladı. Burcu Biricik, Penti’nin yeni reklam yüzü oldu. Ünlü oyuncunun ev sahipliğinde gerçekleşen eğlenceli partiye ünlü isimler de katılım gösterdi.

Reklam filminin ilk kez görücüye çıktığı partide Burcu Biricik’in performansı büyük beğeni topladı. ‘Hep Benimle’ marka vaadiyle ekranlardaki yerini alan filmde Burcu Biricik, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra gösterdiği dans performansını sesiyle birleştirerek büyük alkış aldı.

Davette Penti’nin yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Burcu Biricik; “Penti’nin genç, dinamik ve eğlenceli ruhuyla muhteşem bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Kendim gibi olduğum, hayatımın içinden bir reklam filmi oldu. Oyunculuk, dans, müzik hep benimle. Bu kez Penti’de hep benimle. Filmde ‘Shuffle dance’ yapmaya çalıştım, 90’ların meşhur ‘Sevdik Sevdalandık’ şarkısının yeniden düzenlenmiş versiyonunu söylemeye çalıştım, koleksiyonda birbirinden güzel Penti’leri üzerime giydim. Umarım sizler de reklam filmini izlerken benim kadar seversiniz” dedi.

Party’de reklam yüzü Biricik’in heyecanına ortak olan Penti Giyim Ceo’su Mert Karaibrahimoğlu ise; ‘’ Sinerjinin son derece yüksek olduğu çok başarılı bir çalışma çıktı ortaya. Penti’nin dinamizm ve mutluluk veren yanını güçlendiren bir senaryo ile Penti hep benimle diyeceğimiz bir yıl daha olacak. İnanıyorum bizler gibi sizlerde çok seveceksiniz’’ dedi

penti

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.