Anasayfa / TAK TAKIŞTIR / İLETİŞİM AJANSINI SEÇTİ

İLETİŞİM AJANSINI SEÇTİ

BOYNER_Swarovski51895 yılından beri kristal kesimindeki ustalığı takı ve aksesuarlara yansıtan dünyanın en önde gelen markalarından Swarovski, iletişim çalışmalarında çözüm ortağı olarak L’Appart PR Istanbul ile ilerleme kararı aldı.
Daniel Swarovski’nin yenilikçilik konusundaki sonsuz tutkusunu ve tasarım mirasını bugüne taşıyan Swarovski ailesi, dünyanın dört bir yanında kadınların günlük tarzlarına olağanüstülük katma geleneğini bugün de sürdürüyor. Türkiye’de 52 farklı noktada tüketiciyle buluşan Swarovski, bilinçli modern tasarıma odaklanarak kendi sektöründe çeşitli sorumlulukları da üstlenmenin yanı sıra, sürdürülebilirlik konusunda da önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Swarovski’nin yeni iletişim ajansı L’Appart PR Istanbul ise butik bir anlayışla, hem Mehtap Elaidi, İpek Kıramer, Exquise, Knitss, NetWork ve Nocturne gibi Türk marka ve tasarımcıların, hem de Christian Louboutin, Chanel, COS, Bvlgari, Mandarin Oriental Bodrum, Levi’s, Miu Miu, Eres, Fjällräven, Mercedes-Benz, Nars ve Nuxe gibi moda, lüks ve kozmetik alanında dünyanın önde gelen markalarının iletişim faaliyetlerini yürütüyor. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yanı sıra, geçtiğimiz senelerde Contemporary Istanbul 2017 ve 25. Koza Genç Moda Tasasımcıları Yarışması’nın da iletişimini yürüten L’Appart PR Istanbul 2018’de 10. yılını kutlamanın da mutluluğunu yaşıyor.

Swarovski bu halkanın en yeni zinciri olarak, L’Appart PR Istanbul ekibiyle birlikte yeni sezonda yaratıcı işbirliklerinin daha da artacağını düşünüyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şıklığın Gc Hali ile Tanışın!

Şıklığın Gc Hali ile Tanışın! 

Yeni yıl için iddialı bir hediye alternatifi olan Guess’in yeni modeli, seçkin tasarımıyla şıklığın adresi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.