Anasayfa / GÜZELLİK / SAÇ BAKIMINDA İNOVASYON

SAÇ BAKIMINDA İNOVASYON

SAÇ BAKIMIPantene, geçtiğimiz aylarda son yıllardaki en büyük saç bakım yeniliğini getirerek Pro-V Besin Takviyesi (Pro-V Nutrient Blends™) ile şampuan ve saç kremlerinin formüllerini yenilemişti. Şimdi, üstün teknolojiye sahip formüllerine bir yenisini daha ekleyen Pantene, Yeni Pantene Superfood Serisi’nin besin takviyeleri açısından en zengin yeni formülü ile kadınlara, sağlıklı besinlerle kendilerini güçlendirdikleri gibi saçlarını da güçlendirebilecekleri; daha gür ve güçlü görünen Pantene Saçı dönüşümünü vaad ediyor.

Superfood’ların zengin besin içeriğine sahip gıdalar olduğunu ve sağlığımıza iyi geldiğini artık hepimiz biliyoruz. Peki ya saçlarımız? Yeni Pantene Superfood serisindeki Pro-V karışımı, lipitler ve anti-oksidanlar ile multi-vitamin etkisi yaratıyor. Tıpkı superfood’ların vücudu beslediği gibi %100 daha gür, güçlü ve sağlıklı görünen saçlara3 kavuşmayı sağlayan bu formül, saçları besliyor ve en iyi haline dönüşmesini sağlıyor.

Vitamin içeriği İsviçre Vitamin Enstitüsü4 tarafından test edilen Pantene Superfood Serisi’nin içindeki Pro-V Karışımı, saçınızı en ince noktasına kadar besleyerek her bir saç telinizin daha güçlü olmasına yardımcı oluyor. Yeni formülün içerisindeki anti-oksidanlar, saçınızda kirlenmeden, şekillendirmeden ve sudan kaynaklanan hasarı azaltarak kırılmaya karşı en dayanıklı hale gelmesini sağlıyor. Zengin lipitler ise yaşla ve dış etkenlerin etkisiyle zaman içerisinde doğal yağını kaybeden saçınızdaki kırılma ve yıpranmanın izlerini silerek saçların yapısal bütünlüğünü koruyor.

Dünyanın bir numaralı saç bakım kremi markası Pantene’in Multi-Besleyici içeren Pro-V karışımı formülü ile geliştirilen yeni Superfood serisi, saça ihtiyacı olan besinleri geri verirken aynı zamanda saçları en dayanıklı haline getiriyor. Saçların incelmesi ve güçsüzleşmesinin önüne geçmek için, içeriğindeki besin maddelerinin saçın çekirdeğine kadar inmesini sağlayarak, her yıkamada daha güçlü ve daha sağlıklı görünen saçlar elde etmenizi sağlıyor.

Pantene Bilimsel İletişim Direktörü Dr. Jeni Thomas, yeni ürünler ile; “Tıpkı superfood yiyeceklerde bulunan zengin besin maddeleri gibi yeni Pantene Superfood Serisi formülü de içinde bulundurduğu Pro-V karışımı, lipit ve antioksidanlar ile saçınızın güçlenmesi için ihtiyaç duyduğunuz tüm bakımı kökten uca sağlıyor. Bir hafta boyunca düzenli olarak yeni Pantene Superfood şampuan ve saç bakım kremi kullanımı ile yarım avokadonun vücudunuzda sağladığı lipit takviyesi etkisini saçınızda görebilirsiniz” ifadelerini kullanıyor.

Saç tipiniz ne olursa olsun, yeni Pantene Superfood Şampuan ile yıkama sırasında saçınızı besleyerek saç köklerinize kadar %100 daha güçlü ve sağlıklı bir görünüme kavuşarak saçlarınızı en iyi haline dönüştürebilirsiniz.

Normal saç tipleri için Pantene Superfood Saç Bakım Kremi, saçınızda bulunan farklı seviyelerdeki hasarları tespit ederek, hedeflenen güçlendirici ve besleyici saç bakım ihtiyacını ağırlaştırmadan veriyor. Saçınızı derinlemesine temizledikten sonra, Pantene Superfood Saç Bakım Kremi ile saçlarınızı daha canlı bir hale getirebilirsiniz. Eğer saçlarınızın daha yoğun bakım ihtiyacı bulunduğunu düşünüyorsanız yeni Pantene Superfood 3 Dakikada Mucize Krem tam size göre…

Yeni Pantene Superfood 1 Dakikada Mucize Yoğun Bakım Ampülü, çok yoğun ve güçlü bir bakım sağladığı için haftada bir uygulama ile saçınızdaki yıpranma etkilerini silerek saçlarınızın en iyi halini ortaya çıkarmaya yardımcı olur.

1 -Yıkanmamış saça göre
2 – Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya karşı güç, kremsiz şampuana göre
3 -Kremsiz şampuana göre
4 – İsviçre Vitamin Enstitüsü, uluslararası bir vitamin referans laboratuvarı olarak tanınan bağımsız bir laboratuvardır.
5 – P&G hesaplamasına göre değişken, Temmuz’16 – Haziran’17 şampuan ve saç kremi perakende kategorilerinde Nielsen satış verilerine göre hesaplanmıştır.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yüksek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.