Anasayfa / EKO-MODA / PENTİ’DE KARİYER FIRSATI

PENTİ’DE KARİYER FIRSATI

Penti Retail ChallengeModa (tekstil) perakendesine yön veren yenilikçi şirket kültürüyle Penti, bir ilke imza atıyor ve dijital mağazacılık deneyimini gündeme getiriyor. Penti Retail Challenge ismi ile hayata geçirilecek olan yarışma; üniversite mezunlarına, öğrencilere, start up şirketlerine, perakende ve dijital dünyaya ilgi duyan herkese dijital mağazacılık deneyimi ile ilgili fikirlerini hayata geçirebilme fırsatı sunuyor. Penti, deneyim tasarlamak, fikir üretmek ve bunları projeye döndürmek tam benlik diyen herkesi Penti Retail Challenge’a davet ediyor.

1-2 Aralık tarihlerinde 48 saat boyunca kesintisiz olarak sürecek olan Penti Retail Challenge’da, gerçekleştirilecek olan ön eleme sonrasında finale kalan katılımcılar, özgün ve yenilikçi proje fikirlerini jüriye sunarak dereceye girmeye çalışacaklar. Yarışma sonucunda dereceye giren ilk üç proje ile yarışmacılar ödül kazanacak ve projelerini hayata geçirme fırsatına sahip olabilecekler. Penti Retail Challenge’a başvurular www.pentiretailchallenge.com adresinden yapılacak.

Penti İnsan Kaynakları Direktörü Selim Arda Üçer
Penti İnsan Kaynakları Direktörü Selim Arda Üçer

Perakende sektöründe bir ilk olacak Penti Retail Challenge projesini hayata geçiriyor olmaktan duyduğu heyecanı dile getiren Penti İnsan Kaynakları Direktörü Selim Arda Üçer; “Dijital teknolojilerin baş döndürücü hızlı gelişimi, mağaza deneyiminin de dijitalleşmesini kaçınılmaz kıldı. Dijital dünyaya meraklı, konuyla ilgili fikir, proje tasarlama becerisine ve isteğine sahip rekabetçi adayları yarışmamıza katılım için davet ediyoruz. Penti Retail Challenge, perakende sektörüne yön veren mağazacılık kimliğimize yenilikçi bir dokunuş olmanın yanında, müşterilerimize de daha iyi bir satın alma deneyimi sunmamız için yenilikçi bir fırsat olacak” dedi

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.