Anasayfa / MANŞET / IPEKYOL SONBAHAR-KIŞ 2018-2019

IPEKYOL SONBAHAR-KIŞ 2018-2019

Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu
Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu

Geçiş mevsiminin elementlerini içinde barındıran Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu tüm feminenliğiyle karşınıza çıkıyor. Ipekyol’un güçlü tasarımlarında hayat bulan sıcak renkler, floral ve geometrik desenler yeni sezonun anahtarını elinde tutuyor.
Yeni sezon geçişine ithafen güçlü ve feminen duruşuyla başrol oyuncusu parçaları elinde bulunduran Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu sıcak renklerin coşkusu ve umulmadık detaylarıyla karşınıza çıkıyor.

Günden güne geçiş mevsimini hissettiren havalara karşı pilise detaylarla zenginleşen elbise ve etekler, eşarp deseninin farklı kumaşlarla desteklendiği ceket, triko ve bluz üçlüsü Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu’nda kusursuz bir bütünlük oluşturuyor. Sezonun anahtarını elinde tutan patchwork detayları koleksiyonun hakimiyeti altına giriyor. Doğal tonlarla harmanlanan, üç boyutlu etkisi veren çiçek ve çizgi detaylı trikolar ikonik bir duruş sergilerken spor görünümü elden bırakmıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.