Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / ŞEHİR MODASINI TREND ALARMI

ŞEHİR MODASINI TREND ALARMI

ŞEHİR MODASIKoton, yeni sezona trendlere öncülük eden tasarımlarıyla giriş yapıyor. Şehirli kadının modern stillerine imza atan Koton 2018-2019 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, moda dünyasına hızlı bir dönüş yapan terzi dikimi akımıyla ön plana çıkıyor. Maskülen giyim tarzının etkisiyle tasarımlarda yerini alan kaz ayağı ve ekose desenleri de koleksiyonun anahtar parçalarını belirliyor.

Kruvaze blazer ceket ve dar pantolonların kadınsı siluetlerle buluşturulduğu koleksiyonda fular ve eşarp desenleri de sıklıkla tercih ediliyor. Şal desenleri ile geometrik şekilleri bir araya getiren koleksiyon, dökümlü elbise, bluz ve pileli etekten oluşan kombinlerle şehirli kadınlara modern stil alternatifleri sunuyor.

Görselliğin renk ve desenlerle vurgulandığı sezonda, kırmızıyla karıştırılmış tüvit takımlar, kalın kırmızı-beyaz kazayağı desenleri, chanel tarzı tüvitler, ekose gibi geometrik desenlerle geliştirilen balıkçı yaka tasarımlar ve monokromatik tasarımlar bulunuyor. İndigo ve kobal mavisi başta olmak üzere yeni sezonun rengi olarak belirlenen mavi tonlarının hakimiyet kurduğu koleksiyon, metalik renklerdeki şişme montlar ile tamamlanıyor. Yine sezonun bir diğer önemli renk grubu arasında gösterilen koyu karmen ve ateş kırmızısı renkleri de koleksiyondaki monokromatik kullanımlara örnek oluşturuyor.
Renk kombinasyonlarının derinliğine ve zenginliğine atıfta bulunan koleksiyonda görkemli ve lüks kumaşlar tercih ediliyor. Pelüş ve kürk görünümlü dış giyim tasarımlarıyla güçlü stiller oluşturan Koton, çiçek desenli şifon elbiseler de her giyim zevkine uygun alternatiflere ev sahipliği yapıyor.

Koton yeni sezon kadın koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.