Anasayfa / MANŞET / CİTY OF STARS

CİTY OF STARS

City Of StarsRaisa & Vanessa ve Trendyol bu sene iş birliklerinin üçüncü senesini kutlarken 7 – 24 yaşayan bir koleksiyona imza atıyor. İstanbul’un gizemli gece hayatı ve bitmeyen cazibesi Raisa & Vanessa Sason’un bu sezonki tasarım kodlarını oluşturuyor. Karşınızda gecesiyle gündüzü birbiriyle yarışan hızda bir şehrin hikayesi: City Of Stars

42 parçadan oluşan City Of Stars, her bir tasarım kendi alanında iddiasını ortaya koymaya hazır. İstanbul’un çok renkli ve sesli karakterinden ilham alan tasarımlarda iri vatkalar, taşlı tokalar, kendinden simli kumaşlar ön plana çıkıyor. Şehrin ışık saçan kadınlarına ithaf edilen koleksiyon , Raisa&Vanessa karakteristiğini yansıtan detayları yenilikçi kalıp ve aksesuar kullanımlarıyla birleştiriyor.

Bu sezonun trendi olan desenler Raisa&Vanessa maksimalizminde yorumlanıyor ve gündüzden geceye kullanılabilecek etek – üst takımlara hayat veriyor. Pul ve payetler ayni renkte kumaşlara işlenerek doku algısı yüksek, cazibesi kalıplarında gizli mini elbiselere dönüşüyor. Bir Raisa&Vanessa tasarım duruşu olan pantolonlar bu koleksiyonda da kendine yer buluyor. Kadının sınırsız dünyasını ve iddiasını destekleyen pantolonlar her zamanki gibi feminen kalıplarla yorumlanmış. Farklı kumaş aileleri ve aksesuarlar ile sıra dışı bir kimlik kazandırılan pantolon takımlar kadar vatkalı mini elbiseler de koleksiyonda öne çıkan görünümler arasında. Eteklerin vücudu daha da sardığı kalıplarda bir diğer dikkat çeken detay ise kendinden simli kumaşlar kullanılarak aksesuarsız ve çabasız bir iddianın amaçlanmış olması.

Limitli sayıda üretilen RV for Trendyol City Of Stars koleksiyonu sadece Trendyol.com’da satışa sunuldu.

Raisa & Vanessa ve Trendyol bu sene iş birliklerinin üçüncü senesini kutlarken 7 – 24 yaşayan bir koleksiyona imza atıyor. İstanbul’un gizemli gece hayatı ve bitmeyen cazibesi Raisa & Vanessa Sason’un bu sezonki tasarım kodlarını oluşturuyor. Karşınızda gecesiyle gündüzü birbiriyle yarışan hızda bir şehrin hikayesi: City Of Stars

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.