Anasayfa / MAGAZİN / “IT’S ABOUT TIME”

“IT’S ABOUT TIME”

“IT’S ABOUT TIME”“IT’S ABOUT TIME”
Nile Rodgers ve CHIC 25 Yılın Ardından Yepyeni Bir Albümle Dönüyor! “IT’S ABOUT TIME”

Grammy ödüllü besteci, prodüktör, aranjör ve gitarist Nile Rodgers, her zaman olduğu gibi bu sefer de yıldız isimlerle bir araya gelerek popüler müziğin sınırlarını genişleten bir albüm hazırlıyor. Bu heyecan verici albümde göreceğimiz isimler arasında Nao, Mura Masa, Stefflon Don, Cosha ve Craig Davis gibi pek çok ünlü müzisyen yer alıyor.

Albümden dinleyici karşısına çıkan ilk şarkı, Later… with Jools Holland programındaki canlı performansı ile ‘Boogie All Night ft. Nao’ oldu.

“Dünyanın en büyük müzisyenleri için prodüktörlük yapma ayrıcalığına eriştiğim için kendi albümümü kaydetme zamanı geldiğinde beklenti göstergesi de bir hayli yüksek oluyor. Nao, Mura Masa ve Cosha benim için çok önemliydi. Ve onlarla birlikte yaptığımız şarkıyı henüz stüdyo versiyonu bile yayınlanmadan Later… with Jools Holland’da çalmak bunu daha da özel hale getirdi.” Nile Rodgers

“It’s About Time”, grubun 25 yıllık sessizliğinin ardından çıkacak olan 10. stüdyo albümü ve albüm kapağı için seçilen görsel, grubun 1977 çıkışlı ilk albümünün kapağının yeniden yaratılmış bir versiyonu. Yeni versiyonda günümüzün moda ikonları Duckie Thot ve Jazzelle Zanaughtti yer alıyor.

‘Le Freak’, ‘Everybody Dance’ ve ‘Good Times’ gibi dünya çapında hit şarkılar yaratmış olan Nile Rodger ve CHIC, yepyeni ve heyecan verici bir albüm ile Eylül 2018’de dönüyor!

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.