Anasayfa / MANŞET / İyi Hissettiren Detaylar

İyi Hissettiren Detaylar

Yeni yıl zihnen, ruhen ve bedenen yenilenmeye davet ediyor. Bu yenilenme bazı alışkanlıkları sorgulama anlamına geliyor. Son yıllarda gittikçe artan sayıda tüketici sürdürülebilir seçimlere yönelirken, bu eğilimin en heyecanlandırıcı etkisi modada yaşanıyor. Bu hassasiyeti Ecoworks koleksiyonuyla ortaya koyan YARGICI, dünyanın önde gelen botanik elyaf üreticisi Lenzing iş birliğiyle modaya doğanın dokunuşunu katıyor. 

Sürdürülebilir modayı teşvik eden markalar, çevre dostu koleksiyonlarıyla modada sürdürülebilirliğin ayak izlerini büyütüyor. YARGICI, Ecoworks koleksiyonuyla bilinçli moda tüketicilerine doğallığın konforunu yaşatan seçenekler sunuyor. Lenzing’in ECOVERO™ viskon elyaflarına koleksiyonunda yer veren YARGICI, tasarımla çevre dostu içerikleri bir araya getiriyor. ECOVERO™ elyaflar kullanım sonrası tamamen gübreleşerek doğaya geri dönüyor, atık çıkarmıyor. Ayrıca üretiminde kullanılan teknolojiler sayesinde kumaşın nefes alabilirliğini artırıyor. Bu özelliği özellikle bluz ve elbiselerde konforlu, rahat ve yumuşak bir his yaratıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.