Anasayfa / MANŞET / Nocturne Kayak Şıklığını Zirveye Taşıyor

Nocturne Kayak Şıklığını Zirveye Taşıyor

NOCTURNE, kaliteli dokular ve yaratıcı renk birlikteliklerini öne çıkardığı göz alıcı Skiwear koleksiyonuyla kayak ve apres ski stiline özgün bir yorum katıyor.

Hazır giyim sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden NOCTURNE; 2023 kışında ilk kez Skiwear koleksiyonunu lanse ediyor. Çarpıcı renk skalası ve otantik tasarım detaylarıyla farklılaşan parçalar arasında, kayak performansına eşlik edecek tulum, pantolon ve montların yanı sıra apres ski keyfine şıklık getirecek triko, body, tayt, gömlek ve etek-ceket takımları da mevcut.

Lila ve neon yeşilin etkileyici kombinasyonunu ortaya koyan koleksiyonun en ilgi çekici modellerini, N logolu modeller oluşturuyor. Siyah tulum ile oversize puffer mont ve yelekler desenli tasarımlara yalın bir dokunuş yaparken, 90’ların dinamizmini yansıtan yelek ve pantolonlar düz renklere enerjik bir hava katıyor. Renk bloklarının hakimiyetindeki gömlek-pantolon eşleşmeleri, degrade gömlek-ceketler ve kaz ayağı desenli tulumlar, koleksiyonun heyecan verici ritmini daha da artırıyor. Kontrast dokuların flörtüne, bol kesim hırka ve ceketlerde rastlamak mümkün. Parlak ve N logolu puffer botlar ise dağ stiline NOCTURNE imzasını atıyor.

NOCTURNE Skiwear koleksiyonunun tamamını, mağazalarda ve www.nocturne.com.tr’de inceleyebilirsiniz.

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Parkur AVM (Bursa), Sayapark AVM (Mersin), Land of Legends (Antalya), TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında Dubai Mall, Londra ve New York Wolf & Badger mağazaları ile nocturne.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları için www.shopnocturne.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.