Anasayfa / MANŞET / KİĞILI İLKBAHAR / YAZ KOLEKSİYONU ‘LAND AND SKY’ TEMASI

KİĞILI İLKBAHAR / YAZ KOLEKSİYONU ‘LAND AND SKY’ TEMASI

Kiğılı doğanın enerjisini yansıtan yeni koleksiyonunu tanıttı

Kiğılı “Land and Sky” temasıyla oluşturduğu yeni ilkbahar / yaz koleksiyonunu erkeklerin beğenisine sundu. Yeni koleksiyon, renklerinden stil detaylarına kadar her şeyiyle, yeryüzü ve gök arasındaki tüm canlılığı, enerjiyi ve gizemi kucaklıyor. Kiğılı yalnızca tarzıyla değil, nefes alan yapıdaki kumaşları ve dijital baskı teknolojisi gibi yenilikleriyle, teknik anlamında da üstün bir koleksiyon sunuyor. Bu sezon Kiğılı tarzı, pantolon, gömlek, tişört, şort gibi temel parçalarda sadeliği ön plana çıkarırken, renkli trikolar ve özgün aksesuarlarla kişiselleştirmeyi de mümkün kılıyor.

Kiğılı yeni koleksiyonunu, bu temayla uyumlu etkinliklere yer verdiği bir lansmanla tanıttı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen davette, teraryum atölyesi düzenlendi ve TEMA Vakfı tarafından dikilen fidanların sertifikaları katılımcılara hediye edildi.

Kiğılı “Land and Sky” temasıyla hazırladığı 2018 İlkbahar / Yaz Koleksiyonunu tanıttı. Kiğılı CEO Yardımcısı Sena Suerdem’in ev sahipliğindeki davette moda basınının önde gelen isimleri ve blogger’lar bir araya geldi. Canlı caz ve swing melodileri eşliğinde gerçekleşen etkinliğin en keyifli anlarından biri de koleksiyonun temasıyla uyumlu olacak şekilde kurgulanan teraryum atölyesiydi. Kiğılı ayrıca, TEMA Vakfı aracılığıyla davetliler adına diktirdiği ağaçların sertifikasını da katılımcılara hediye etti.

Etkinlikte koleksiyon temasını anlatan Kiğılı Kreatif Direktörü ve Genel Müdür Sayit Çakıcı, “Koleksiyon teknoloji ve endüstri çağında şehirde sıkışıp kalan insanın doğa ile yeniden bütünleşebilme özleminden ilham alıyor. Doğayı tahrip eden insanın, günümüzde önemli bir gündem maddesi halini alan ekolojik çözüm arayışlarını ve doğaya kaçış istemini konu ediniyor. Yaşamımızdaki keşmekeşin içinde hepimiz doğanın dinginliğini ve enerjisini arıyoruz. Bizler de Kiğılı erkeklerine yeni sezonda bu duyguyu aktarmak istiyoruz” dedi.

Marka Direktörü İlkay Keleş ise, “Temamızı koleksiyona doğanın dönüşümünü sembolize eden renklerle yansıtıyoruz. Çorak toprak renklerinden, bejlere, sarılara ve baharın gelişiyle hayat bulan canlı yeşil tonlarına kadar yeryüzünün uyanışını her haliyle kucaklıyoruz. Gecenin lacivertinden günün ilk anlarındaki uçuk mavilere, denizin yansımalarından bahar güneşinin getirdiği griye çalan gün ışığı tonlarına, gökyüzünün gizemine işaret ediyoruz. Ara geçişlerde soft renkleri canlı tonlarla buluşturarak, dengeli ve ahenk içinde bir görünüm sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Şehir hayatına ayak uyduran parçalar

Astarsız ceketler, nefes alan kumaşların kullanıldığı gömlek ve tişörtler, relaks pantolonlar, kalın tabanlı ayakkabılar gibi parçalar şehir hayatının koşturmacası içerisinde rahatlık ve şıklığı bir arada sunmak için yine Kiğılı koleksiyonunda yerini alıyor.

Gömlek ve tişörtlere hareket getiren dijital baskı desenler,

Birbirinden şık desenli gömlekler ve tişörtler de koleksiyonda dikkat çekiyor. Bu parçalarda renklerin ve desenlerin daha canlı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan dijital baskı teknolojisi kullanılıyor. Gömleklerdeki modern desenlerde genellikle gri, beyaz ve mavi tonları göze çarpıyor.

Kombinlere renk katan canlı trikolar

Kendiliğinden desenli bir görüntü veren örgü trikolar, beklenmedik havalarda hem vücudun ideal ısıda kalmasını garantiliyor hem de şık bir görüntüyü… Aynı şekilde Kiğılı’nın hafif materyallerle üretilen montları da, kimi zaman serinleyebilen bahar günleri ve yaz akşamları için ideal. 

Şortlarla en sıcak günde dahi tarz sahibi görünüm

Pamuklu kumaşların kullanıldığı şortlarda hardal ve tarçın renkleri öne çıkıyor. Bu parçaları, açık renk blazer ceketler veya denizci mavisi tonlarındaki şık ceketlerle kombinlemek, böylece yazın en sıcak günlerinde dahi şehirde veya tatilde, her an rahat ve tarz sahibi görünmek mümkün.

Sezonun ruhuna uygun sayısız aksesuar

Kiğılı koleksiyonunu, erkeklere tarzlarını kişiselleştirme imkanı veren aksesuarlarla zenginleştiriyor. Ayakkabılarda, süet ve derinin tercih edildiği loafer modeller ön planda. Desenli şallar, hasır görünümlü Panama model şapkalar, dokuma ve deri kemer modelleri, bileklikler, güneş gözlükleri gibi pek çok detay, Kiğılı koleksiyonuna farklı bir boyut katıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.