Anasayfa / MANŞET / “MOONLIGHT’’ ETKİSİ!

“MOONLIGHT’’ ETKİSİ!

Vakkorama MoonlightVakkorama’nın yeni abiye koleksiyonu “Vakkorama Moonlight” ile romantik, naif ve gizemli ay ışığının etkisi altına girmeye hazır olun. Yalın ve rahat kesimleri ile dikkat çeken koleksiyondaki birbirinden şık abiyeelbiseler geceyedolunayın yansıttığı müthiş enerjiyle damga vurmak isteyenleri Vakkorama Mağazalarına ve Vakkorama Online Shop’a davet ediyor.

Koleksiyonun ilhamı
Gizemli ay ışığının doğa üstündeki etkisi ve kuvveti kadar, Moonlight koleksiyonunu üzerinde taşıyan kadın da ayışığından aldığı enerjiyi etrafına yayması ile birlikte etkileyici bir duruş sergiliyor. Vakkorama doğanın sınırsız enerjisini kendi dinamizmiyle birleştiriyor ve etkileyici bir çekim merkezi yaratıyor. Romantik ve naif çizgilere sahip ‘’Moonlight’’ koleksiyonu, ayışığının yeryüzüne yansıttığı enerjiyi siluetlere taşıyor.Moonlight koleksiyonu sade renklerin yanı sıra siyahlar, fuşyalar gibi dinamik renklerile boho trendine de göz kırpıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.