Anasayfa / MANŞET / 4 BİN YILIN ARDINDAN

4 BİN YILIN ARDINDAN

KISWAHKISWAH, 4000 yıllık tarihten aldığı ilhamla insanları birbirine bağlayan değerleri sonsuzlaştıran sanat ve mücevher koleksiyonları tasarlıyor. ‘Zaman üstü birlik’ felsefesiyle paha biçilemez eserler yaratan marka, 25 yıllık koleksiyonerliğin ve 4 yıllık yoğun araştırmaların ve çalışmaların sonucu ortaya çıkan koleksiyonlarını ilk kez lanse ediyor.

El Hamra Sarayı’nın süslemeleri, tüm cazibesiyle harem mücevheratı, İpek Yolu’nun tarihe ilham veren dokuları, ihtişamın sembolü imparatorlukların sanat eserleri, maneviyatı yüksek sanat dalları… KISWAH; tarihin gizemli izlerini, özümüzü beslemek adına üstün zanaatkarlıkla birleştirerek tasarlıyor.

652 pırlantadan oluşan insanlığın birliğini simgeleyen BİRLİK KOLYESİ, bilim tarihini şekillendiren usturlaptan esinlenmiş USTURLAP KOLYE, sanatın paha biçilemez yansıması KUNDERKARİ KOLYE ve bir çok mücevherat eseri KISWAH tarafından aylarca süren çalışmalar ile tasarlandı.

İnsanlığı şekillendirmiş kültür ve sanata duyulan saygıyı temeline alan KISWAH, uzun yıllar süren incelemelerden doğan yetkinliği usta zanaatkarlıkla birleştiriyor ve her biri büyük bir titizlikle tasarlanmış el yapımı mücevherelere dönüştürüyor.

Sonsuzluğun Sembolü Mücevherler
Tarihin fark yaratan devirlerinden ve geçmişin bilgeliğinden esinlenen KISWAH’nin mücevherat koleksiyonlarının ortak özelliği sonsuzluk tanımını somut olarak hissettirebilmelerinde yatmaktadır. 4000 yıllık tarihi sembolize eden koleksiyonlar arasında; Unity, Golden Age, Al-Andalus, Classics, Neoclassics, Sacred Art ve KISWAH Infinite Jewellery bulunmaktadır.

Paha Biçilemez Zanaatkarlık
KISWAH’ya ait her bir ürün, arkasında detaylı bir tasarım süreci ve zanaatkarlık bulundurmaktadır. Her parçanın ruhunda bir hikaye gizlidir. Bu hikayeye duyulan saygı, tasarım sürecinin en temel ögesidir. Bu yaklaşımın usta zanaatkarlıkla buluşması sonucunda, barındırdığı değerli taşların seçiminden işlemelerinin ayrıntısına kadar her aşamada özenli işçilik sergileyen mücevherler ve sanat objeleri ortaya çıkmıştır.

KISWAH

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.