Anasayfa / MANŞET / LEVI’S®’DAN PALM SPRINGS’DE ÖZEL HAVUZ PARTİSİ

LEVI’S®’DAN PALM SPRINGS’DE ÖZEL HAVUZ PARTİSİ

Levi’s®, Coachella Festivali’nin ilk haftasında Snoop Dogg, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Heron Preston, Charlie Heaton, Stefanie Giesinger, Marcus Butler, Romee Strijd ve pek çok ünlü ismin katıldığı bir havuz partisi düzenledi. 14 Nisan Cumartesi günü düzenlenen parti, Palm Springs’deki Colony Palms Hotel’de gerçekleşti.

Palm Springs’de Levi’s®’ın ev sahipliğinde gerçekleşen brunchta Snoop Dogg, Bella Hadid, Hailey Baldwin, Heron Preston, Charlie Heaton, Stefanie Giesinger, Marcus Butler, Romee Strijd’in yanı sıra, medya mensupları ve moda ikonları katıldı. Snoop Dogg ve Heron Preston’un, DJ performansı sergilediği etkinlikte, Levi’s®’ın ikonik ürünleri ve 501® Skinny; Tailor Shop köşesinde hazırlanan özel parçalarla kutlandı. Tailor Shop, Coachella’da performans sergileyen sanatçılar ve basın mensuplarına, favori Levi’s® ürünlerini kişiselleştirmeleri için rozetler, yamalar, eskitmeler ve zincir dikiş işlemeler sundu.

Trucker Ceket, 501® Skinny, 501® Jean, 501® şortlar ve 501® T Jean’in yer aldığı Levi’s® ikonlarının yanı sıra Levi’s® Made & Crafted® , Wedgie koleksiyonları da ünlüler tarafından kişiselleştirildi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Sevdiğinizin Hayatına KİP’le Keyif Katın!

Erkek modasındaki trendleri yansıtan ve KİP erkeğinin enerjik tarzına uyum sağlayacak hediye alternatifleri Sevgililer Günü’ne …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.