KİĞILI’DAN ‘KANSERSİZ YAŞAM’A DESTEK

Date:

Abdullah Avcı1965 yılından itibaren erkek giyim sektöründe hizmet veren Kiğılı, 2017 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu Lazzoni Hotel‘de düzenlediği defileyle tanıttı. Sunuculuğunu Demet Şener’in üstlendiği defilede, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcuları ‘Kansersiz Bir Yaşam’ için podyuma çıktı.
Kansersiz Yaşam Derneği yararına düzenlenen defilede ünlü isimler Kiğılı’nın yeni sezonuna ait, modern şehir hayatının koşturmacasına uyum sağlayacak rahatlıkta birbirinden şık parçaları tanıttı.
Hafif, terletmeyen ve kırışmayan kumaşların öne çıktığı defilenin koreografisine Banu Noyan imza attı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUMA Speedcat Efsanesi Türkiye’ye Döndü

Hız tutkunlarının ve stil ikonlarının vazgeçilmezi PUMA Speedcat, Türkiye'ye...

Neshe Eurovision 2025 Yolunda!

Türk sanatçı Neshe, "Una Voce Per San Marino" yarışmasında...

Milano Moda Haftası’nda Değişim Rüzgarları

Milano Moda Haftası, Gucci, Versace, Fendi, Jil Sander gibi...

Duygu Çakmak, Güzelliği ile Kışı Yaza Çevirdi

Türkiye'nin başarılı mankenlerinden Duygu Çakmak, uluslararası kariyerinde emin adımlarla...