Anasayfa / HAFTANIN MARKASI / KIŞ GÜNEŞİ

KIŞ GÜNEŞİ

OXXO’nun çok sevilen Pure Soul iç giyim koleksiyonu, kış sezonunda yenilendi. OXXO’nun genç, dinamik, enerjik stilini yansıtan Pure Soul, kış sezonunda siyah, mor, pudra, mavi, kırmızı, somon, ekru renkleriyle her biri giyim koleksiyonunu tamamlayan parçalardan oluşuyor.

Derin göğüs, sırt ve kol dekolteli tasarımların tamamlayıcısı Pure Soul iç giyim koleksiyonu cool, romantik aynı zamanda ateşli ve seksi bir görünüm vaadediyor. Dantel detaylarıyla denim ve ipek gömlek yada ceket içine giyilebilecek şık, cesur parçalardan oluşuyor.
Tüm sırtı açıkta bırakan dantel modeller, boyundan bağlanarak omuzları ön plana çıkaran büstiyerler, göğüs üzerinde geometrik bantların kullanıldığı sütyenleri, tunikler, denim gömleklerle, geniş V yakalı yada açık sırt detaylı bluzlarla kombinleyerek stilinizi belirleyebilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

Dyson, Evinizi Her Zamankinden Daha Akıllı Ve Etkili Bir Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanan Yeni Teknolojilerini Duyurdu

  Dyson; otomasyon, gelişmiş yazılım ve yapay zekayı şimdiye kadarki en iyi temizlik performansıyla bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.