Anasayfa / EKO-MODA / PURE LONDON’DA ORTALAMA SİPARİŞ 3 BİN POUND

PURE LONDON’DA ORTALAMA SİPARİŞ 3 BİN POUND

PURE LONDON FUARINA KATILAN FİRMALARİngiltere’nin en büyük hazır giyim moda fuarı PURE LONDON 11-23 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek. Fuarda 25 ülkeden,800 katılımcı firma ve 10 bin ziyaretçi sayısıyla, dünyada 150 ülkede, pazarlama, fuar, festival faaliyetleri yürüten, alanında 30 yılı aşkın tecrübeye sahip Ascential PLC organizatörlüğünde, dünya markalarını bir araya getiriliyor.

Olympia London‘da düzenlenecek olan fuarı için katılım bedeli-ücreti nakliyesiz 600 USD/m2, nakliyeli 650 USD/m2 olarak belirlendi. Fuar için devlet desteği ise 1.063 TL/m2.

Binlerce satın alma yetkilisi

36 bin 507 m2‘lik Olympia London’ın hafif, ferah hissi, harika atmosferi ve güzel zemini size mümkün olan en iyi showroom’u sunarken; yeni koleksiyonunuzu Fenwick, Harrods, Liberty, Asos, Cocosa, Bottega, The Dressing Room and John Lewisi primemark gibi zincir mağazalar, butikler, toptancılar ve online alışveriş sitelerinden binlerce satın alma yetkilisi ile buluşturma imkânı sağlıyor.

Ortalama sipariş tutarı 3 bin pound
Uzun yıllardır düzenli bir şekilde gerçekleşen ve alıcılar nezdinde bölgenin en önemli tanıtım ve satış kanallarından biri haline gelen Pure London ziyaretçilerinin %82’sinden fazlası satın alma kararlarında doğrudan sorumlu ya da etkili iken; %52’si ise Pure London’da buluştuğu markalarla yıllık bütçelerinin dörtte birinden fazlasını harcamak istiyor. Pure London’da ortalama sipariş değeri 3.000 Pound civarında.  Ayrıca yıl boyu yapılan çalışmalarla markalar bu deneyimlerini stant alanının ötesine taşıyarak İngiltere pazarına girme veya markalarını daha ileriye taşıma şansını elde ederler.

Fuar alanında yer alan bölümler isimleri ve bölümlerde sergilenenler:

Premium: Bayan Giyim & Ayakkabı üretici ve tasarımcı ürünleri özel vitrini, üst segment markalar ve bu markaların özel koleksiyonları sergilenir.

Allure: Çaba harcamadan şık görünmek için tasarlanmış, günlük, gece ve plaj ürünleri sergilenir.

Aspire: Kentsel stili olan, çağdaş, rahat üretime sahip markaların keskin ve canlı koleksiyonları sergilenir.

Spirit: En büyük gösteri sektörlerinden biri olan, son dakika modası koleksiyonları ve sokak stiline hitap eden tasarımlar sergilenir.

Pure Man: Erkek modasına dair, günlük, elegan, ayakkabı, kemer, aksesuar gibi tüm kategoriler bir arada sergilenir.

Athleisure: Spor giyim, aktif giyim, yoga kıyafetleri, mayo ve iç çamaşırı kategorilerindeki ürünler sergilenir.

Accesories: Premium, kapsül ve popüler, takı çanta, şal vs. gibi tüm aksesuar koleksiyonları sergilenir.

Footwear: Tüm kategorilerde ayakkabı koleksiyonları sergilenir.

PURE LONDON FUARINA KATILAN FİRMALAR BONO VITA – BRAEZ – ESMERALDA – EXQUISE – JOYMISS – LORENA – MAXİ MİLANO – MODGREY – MORIKUKKO – NOMENS – PARTY 21 – SETRE – TIGHTCLUB – VEN VIENNA COLLECTION – DB BERDAN – ESMERALDA – ZAMBACK – ÇİĞDEM AKIN – STUDIO NK – ZELL – RUCK&MAUL – KEIKEI – MORİKUKKO – FONEM – LINIT FASHION – MAVİYEL

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.