LC WAIKIKI YENİ REKLAM FİLMİ

Date:

LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem

832 mağazasıyla 3 kıtada birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki’nin kadın, erkek ve çocuk olmak üzere üç filmden oluşan yeni imaj filmleri gösterime girdi. Her anlamda “ulaşılabilir moda” kavramına öncülük eden ve liderliğinden aldığı güçle dünyanın dört bir yanında her kesimin ihtiyaçlarına cevap veren tasarımları hayata geçiren LC Waikiki, yeni imaj filminde, markanın tasarımlarını beğenerek giyen, farklı kültürlerden ve her yaş grubundan insanları buluşturarak markanın global vizyonuna dikkat çekiyor.

1988 yılında Paris’te doğan ve 1997 yılında bir Türk markası olan LC Waikiki, küresel arenada büyüme yolculuğunu başarıyla sürdürüyor. LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye’nin LC Waikiki’si, 42.000 çalışanıyla, 3 kıtada, 3 günde bir yeni mağaza açıyor. 38 ülkede kadın, erkek, çocuk, LC Waikiki’yi seviyor, giyiyor. Biz de, bizi seven müşterilerimizi gururlandıracak filmler hazırlamak istedik.. 3 filmden oluşan kampanyamız, tüm kanallarda ve sosyal medyada yayına girdi. Türkiye’nin global arenada milli elçisi olan LC Waikiki’nin yeni imaj filmleri umarım tüm izleyiciler tarafından beğenilir.” dedi.

LC Waikiki’nin yeni imaj filmi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

NFL Fransa pazarında moda markaları için yeni bir alan açıyor

Fransa'da düzenlenen ilk NFL maçı, moda markalarının lisanslı ürünler ve özel koleksiyonlar üzerinden pazara giriş yapması için yeni bir fırsat yarattı.

Hasır şapka modelleri bahar ve yaz sezonunda öne çıkıyor

Hasır şapka tasarımları bahar ve yaz aylarında popülerliğini artırarak gardıropların vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini alıyor.

Elle Fanning Gucci tasarımıyla 1940’ların zarafetini yansıtıyor

Elle Fanning, The Hunger Games basın turu kapsamında özel tasarım bir Gucci takımıyla 1940'ların moda anlayışını günümüze taşıdı.

Goa Organics saç bakımı ürünleriyle İngiltere pazarına giriyor

İspanyol kozmetik markası Goa Organics, saç bakımı ürünlerini İngiltere'de Sephora mağazaları ve kendi çevrim içi platformu üzerinden satışa sunuyor.