Anasayfa / EKO-MODA / LC WAIKIKI YENİ REKLAM FİLMİ

LC WAIKIKI YENİ REKLAM FİLMİ

LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem

832 mağazasıyla 3 kıtada birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki’nin kadın, erkek ve çocuk olmak üzere üç filmden oluşan yeni imaj filmleri gösterime girdi. Her anlamda “ulaşılabilir moda” kavramına öncülük eden ve liderliğinden aldığı güçle dünyanın dört bir yanında her kesimin ihtiyaçlarına cevap veren tasarımları hayata geçiren LC Waikiki, yeni imaj filminde, markanın tasarımlarını beğenerek giyen, farklı kültürlerden ve her yaş grubundan insanları buluşturarak markanın global vizyonuna dikkat çekiyor.

1988 yılında Paris’te doğan ve 1997 yılında bir Türk markası olan LC Waikiki, küresel arenada büyüme yolculuğunu başarıyla sürdürüyor. LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye’nin LC Waikiki’si, 42.000 çalışanıyla, 3 kıtada, 3 günde bir yeni mağaza açıyor. 38 ülkede kadın, erkek, çocuk, LC Waikiki’yi seviyor, giyiyor. Biz de, bizi seven müşterilerimizi gururlandıracak filmler hazırlamak istedik.. 3 filmden oluşan kampanyamız, tüm kanallarda ve sosyal medyada yayına girdi. Türkiye’nin global arenada milli elçisi olan LC Waikiki’nin yeni imaj filmleri umarım tüm izleyiciler tarafından beğenilir.” dedi.

LC Waikiki’nin yeni imaj filmi

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.