LC WAIKIKI YENİ REKLAM FİLMİ

Date:

LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem

832 mağazasıyla 3 kıtada birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki’nin kadın, erkek ve çocuk olmak üzere üç filmden oluşan yeni imaj filmleri gösterime girdi. Her anlamda “ulaşılabilir moda” kavramına öncülük eden ve liderliğinden aldığı güçle dünyanın dört bir yanında her kesimin ihtiyaçlarına cevap veren tasarımları hayata geçiren LC Waikiki, yeni imaj filminde, markanın tasarımlarını beğenerek giyen, farklı kültürlerden ve her yaş grubundan insanları buluşturarak markanın global vizyonuna dikkat çekiyor.

1988 yılında Paris’te doğan ve 1997 yılında bir Türk markası olan LC Waikiki, küresel arenada büyüme yolculuğunu başarıyla sürdürüyor. LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye’nin LC Waikiki’si, 42.000 çalışanıyla, 3 kıtada, 3 günde bir yeni mağaza açıyor. 38 ülkede kadın, erkek, çocuk, LC Waikiki’yi seviyor, giyiyor. Biz de, bizi seven müşterilerimizi gururlandıracak filmler hazırlamak istedik.. 3 filmden oluşan kampanyamız, tüm kanallarda ve sosyal medyada yayına girdi. Türkiye’nin global arenada milli elçisi olan LC Waikiki’nin yeni imaj filmleri umarım tüm izleyiciler tarafından beğenilir.” dedi.

LC Waikiki’nin yeni imaj filmi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Burberry iş teknolojisi liderliğine Dafydd Moore’ı atadı

Burberry, eski Superdry teknoloji direktörü Dafydd Moore'u iş teknolojisinden sorumlu başkan yardımcısı olarak atadığını duyurdu.

Moda dünyasında jazz ayakkabısı trendi

Moda dünyasında jazz ayakkabısı tasarımları Celine ve Bottega Veneta gibi markaların koleksiyonlarıyla yeniden popülerlik kazanıyor.

Sofia Vergara Bulgari takılarıyla şıklığını tamamladı

Sofia Vergara katıldığı özel bir davette tercih ettiği vintage elbisesini Bulgari imzalı lüks aksesuarlarla birleştirdi.

John Galliano ve Zara iş birliğinde fast couture dönemi

John Galliano, Zara için tasarladığı Re{form} Zara Vol. 1 koleksiyonu ile fast couture akımının zirvesini temsil eden yeni bir dönemi başlatıyor.